Bartekk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam, Chciałem donieść, iż świat nauki zyskał nowego magistra czyli mnie :DPo wielu bojach i kilometrach między bibliotekami, domem a uczelnią uzyskałem tytuł magistra pedagogiki opiekuńczo resocjalizacyjnej. Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 gratulacje, obyś mogł w zawodzie pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Gratulacje i od mojej skromnej osoby wykształciuchu. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Gratuluję i ja ;) "Świat nauki" - czyżbyś planował kariere na uczelni? Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam, Chciałem donieść, iż świat nauki zyskał nowego magistra czyli mnie :DPo wielu bojach i kilometrach między bibliotekami, domem a uczelnią uzyskałem tytuł magistra pedagogiki opiekuńczo resocjalizacyjnej. PozdrawiamBartekGratuluję i życzę żebyś nie skończył w magazynie, sklepie budowlanym, bo kierunek **ujowy skończyłeś. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie ma ch...wych kierunków, ten kraj jest taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam, Chciałem donieść, iż świat nauki zyskał nowego magistra czyli mnie :DPo wielu bojach i kilometrach między bibliotekami, domem a uczelnią uzyskałem tytuł magistra pedagogiki opiekuńczo resocjalizacyjnej. PozdrawiamBartek Gratulacje - Panie Kolego :lalag: :D To teraz póki nie założyłeś rodziny , dopóki nie masz żadnych poważniejszych zobowiązań ... to zabieraj dyplom pod pachę, spakuj się i zacznij dorosłe życie w jakimś innym - cywilizowanym kraju .... Gdzieś, gdzie będziesz miał szanse osiągać sukcesy a nie wiecznie odbijać się o ścianę urzędników , kolesiostwa, postkomunistycznych układów, dzieci/wnuków kacyków PZPR wsadzane na prezesowskie posady, i całą oranżerię chamstwa drzemiącą w tym narodzie... Oczywiście z porady możesz skorzystać lub nie, ale źle byś na tym nie wyszedł pewnie ;) Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Gratuluję...to teraz na zmywak do Anglii :laugh: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Nie ma to jak kilka słów podtrzymujących na duchu :biggrin: Edytowane 26 Stycznia 2012 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Gratuluję i trzymam kciuki za uzyskanie normalnego etatu, możliwie pokrewnego z materiałem przerobionym na studiach.YUBY ma rację - w więziennictwie są wakaty. Jaką masz kategorię wojskową? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Człowiek się cieszy a Wy od razu z brutalną rzeczywistością... a może jednak mu się uda ? Będzie jednym na..., który znajdzie swoje miejsce w zawodzie i będzie z tego miał zarówno satysfakcję jak i kasę ? - Tego w każdym razie, jako niepoprawna optymistka, Koledze życzę :biggrin: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Dziękuję bardzo, Więziennictwo odpada, mam grupę inwalidzką i krótszą nogę dlatego klawiszem nie zostanę a na stanowisko wychowka mnie nie ciągnie.Kierunek wybrałem ze względu na plany z policją ale w połowie studiów miałem wypadek i plany się zweryfikowały.Rozglądam się za pracą na świetlicy szkolnej, po to żeby być zarejestrowanym, opłacanym i móc prowadzić własną działalność gospodarcząpłacąc tylko zdrowotne :] Żyjemy tutaj a nie gdzie indziej i jak już coś człowiek zdobył trzeba kombinować żeby to wykorzystać. Kariery naukowej również nie planuję, miałem aspiracje na doktorat ale jednak sobie daruję. Pracę mam co prawda w zawodzie automatyka, która poza satysfakcją daje jeszcze pieniądze. Pracę w zawodzie można znaleźć ale trzeba to bardzo lubić i być zdeterminowanym, nie mieć rodziny, nie utrzymywać się samemu i pozwolić sobie na zdobywanie "doświadczeń" za 800 zł netto. W mojej grupie było nas 25 osób, 23 się obroniły z tego 5 pracuje w zawodzie ponieważ chcą. Sytuacja jest przykra ale to nie tyle wina rządu co samych ludzi, teraz każdy idzie na studia bo tak trzeba bo wszyscy idą, osoby które kiedyś miały by problemskończyć liche technikum lub nawet zawodówkę dzisiaj kończą studia nie reprezentując nic swoją osobą. Ja gdy okazało się, że z policji nici podszedłem do studiowania jak do hobby nie spinając się za bardzo. Udało się skończyłem teraz może zrobię sobie podyplomową historię albo filozofię dlatego bo lubię :) Bartek Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Bartekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Gratulacje - Panie Kolego :lalag: :D To teraz póki nie założyłeś rodziny , dopóki nie masz żadnych poważniejszych zobowiązań ... to zabieraj dyplom pod pachę, spakuj się i zacznij dorosłe życie w jakimś innym - cywilizowanym kraju .... Gdzieś, gdzie będziesz miał szanse osiągać sukcesy a nie wiecznie odbijać się o ścianę urzędników , kolesiostwa, postkomunistycznych układów, dzieci/wnuków kacyków PZPR wsadzane na prezesowskie posady, i całą oranżerię chamstwa drzemiącą w tym narodzie... Oczywiście z porady możesz skorzystać lub nie, ale źle byś na tym nie wyszedł pewnie ;) dobrze prawisz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak mawiał mój znajomy wiekowy już mechanior cyt. "zbierajcie te dyplomy zbierajcie zwłaszcza te na papierze kredowym, bedzie w co kanapki zawijać do pracy i masło nie przesiąknie" :biggrin: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi