piórko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Koleżanko! Bardzo ładna maszyna, choć nie w moim typie. Ale mnie możesz spotkać w Lublinie na torze (jeszcze w tym roku). Niech Ci służy i....założę się, że będziesz się ładnie na nim prezentować :biggrin: Edytowane 30 Stycznia 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Gratulację :) Jeśli chcesz to mogę Ci zdradzić jedną bardzo zacną trasę z Lublina, 40km winkli i nowiutki asfalt, który kończy się akurat w mojej rodzinnej miejscowości ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Gratulację :) Jeśli chcesz to mogę Ci zdradzić jedną bardzo zacną trasę z Lublina, 40km winkli i nowiutki asfalt, który kończy się akurat w mojej rodzinnej miejscowości ;) Hej, jak to nie tajemnica - to powiedz, proszę. Gdzieś na Kazimerz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Baaardzo ładna :)Chociaż ja też chyba wychowana na E-wszelkiego rodzaju i zapewne w pełni nie doceniam urody tego sprzętu. Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Może Wierzchoniów-Celejów? Tam kiedyś chyba szedł odcinek Rajdu Lubelskiego... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Koleżanko! Bardzo ładna maszyna, choć nie w moim typie. Ale mnie możesz spotkać w Lublinie na torze (jeszcze w tym roku). Niech Ci służy i....założę się, że będziesz się ładnie na nim prezentować :biggrin: Dziękuję bardzo! Na torze rzadko bywam, ale mogę któregoś pięknego słonecznego dnia zajechać :PCo do prezencji.. mam taką nadzieję! :D Gratulację :) Jeśli chcesz to mogę Ci zdradzić jedną bardzo zacną trasę z Lublina, 40km winkli i nowiutki asfalt, który kończy się akurat w mojej rodzinnej miejscowości ;) Bardzo chętnie! Może nie jestem typowym kierowcą na winkle, ale moi znajomi na pewno się ucieszą :D Baaardzo ładna :)Chociaż ja też chyba wychowana na E-wszelkiego rodzaju i zapewne w pełni nie doceniam urody tego sprzętu. Dzięki wielkie, na pewno przekażę Wdówce te miłe słowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Dziękuję bardzo! Na torze rzadko bywam, ale mogę któregoś pięknego słonecznego dnia zajechać :PCo do prezencji.. mam taką nadzieję! :D Zajedź - takie motocykle rzadko tam spotykamy, masz szansę być ozdobą :biggrin: Edytowane 30 Stycznia 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zajedź - takie motocykle rzadko tam spotykamy, masz szansę być ozdobą :biggrin: W takim razie na pewno się umówimy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 W takim razie na pewno się umówimy! :D Trzymam Cię za słowo :biggrin: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Trzymam Cię za słowo :biggrin: ! Dogadamy się przez forum :D a do sezonu jeszcze troszkę! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 To i ja się wproszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dogadamy się przez forum :D a do sezonu jeszcze troszkę! :D Of course :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 To i ja się wproszę :D Będziemy się umawiać jak się będzie zbliżał sezon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Może Wierzchoniów-Celejów? Tam kiedyś chyba szedł odcinek Rajdu Lubelskiego... Nie chodzi o ten odcinek, chociaż też bardzo fajny. Jeżdżę tamtędy czasem jak jadę na weekend do rodzinki, tylko że cała reszta trasy między Puławami a miejscem docelowym jest po prostu tragiczna i ten krótki odcinek nie jest w stanie tego wynagrodzić :). A w zeszłym roku szwagier pokazał mi zupełnie inną trasę, trochę dłuższą niż tradycyjna przez Lublin, ale też jest nowiutki asfalt i fajne winkle :D. Jedzie się ze Zwolenia, przez Ożarów do Kraśnika. Dobra, zainteresowanym wyślę szczegóły na PW. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 No fajnie, ładnie, ale czym się chciałaś pochwalić ?? :D Napisał gościu na er-5 :D A co do zakupu to moje wielkie gratki, oby maszyna Ci dobrze służyła! Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi