G.R Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 witam poszukuje kogoś kto pomoże w zakupie w USA ... tzn udostępni tam adres i załatwi przesyłkę do Pl z gory dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 witam poszukuje kogoś kto pomoże w zakupie w USA ... tzn udostępni tam adres i załatwi przesyłkę do Pl z gory dziekuje za informacje Napisz co to ma byc bo to ważne jest. Kupione z eBaya czy z innego sklepu internetowego? Plan B zapytaj sprzedawce czy wysle do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruiSeR Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 AMER-AUTO Jacek Zastawny - zapytaj tego człowieka może Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja kupiłem przez AMER-AUTO i polecam Jacka w 100%. Pełna profeska :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Polecam Motostodołe w Jedwabnym http://www.bazar-motocyklowy.pl/index.php/oferty/import-motocykle/49-motocykle-z-usa-motostodoa Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Jar Cytuj http://img849.images...01009257741.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 amer auto... cyt. "nie zajmuje sie importem czesci" załatwiłem w końcu ze znajomym który ma tescia w usa .. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nigdzie nie pisałeś, ze ci chodzi o części :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Czy ktoś może mi powiedzieć, czy obecnie jest możliwość sprowadzenia i zarejestrowania nowego motocykla z USA? Bo słyszałam, że z uwagi na normy czystości spalin, można zarejestrować tylko moto używane? A mi chodzi o model 2012.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Thx :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benlor72 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 witam jak można z ebaya amerykańskiego kupić jakieś częśći a w ogule czy to jest możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Oczywiscie ze jest, ale musisz posiadac konto Paypal i kupujesz od sprzedajacych "worldwide", nie USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) ...albo piszesz do gościa zapytanie czy wyśle do Polski i za ile. Wtedy może zmienić aukcje i dopuścić cię jako kupującego z Polski. Mozna też (jesli ma sie kogoś z rodziny lub znajomego), kupić na jego adres a on wyśle ci to do Polski (oczywiście za jego zgodą). W e-bay można mieć wpisanych kilka adresów zależnie gdzie kupujesz takiego używasz. Ja kupiłem już sporo rzeczy w Stanach, Anglii czy Niemcowni. Często nawet jak aukcja jest tylko na Niemcy czy GB to pisze zapytanie i zwykle mi jednak wysyłają. W Stanach mam adres ciotki podany więc nie ma problemu, wysyłają do niej. Szukaj aukcji z płatnością Pay-Pal inaczej zjedzą cie koszty przelewów. Konto na Pay-Pal wymaga karty kredytowej. PS: Ostatnio pojawiły się aukcje które maja wysyłkę na cały Swiat. Towar jest w atrakcyjnej cenie ale wysyłka do innego kraju niż macierzysty sprzedającego kosztuje np. 100 funtów za jakąś pierdółkę małą. Wszystko po to żeby zniechecić kupujących z zagranicy albo zarobic na wysyłce. Sprawdzaj więc wszystko zanim klikniesz bo są haczyki. Patrz na płatność Pay-Pal i jakie koszty wysyłek. Zawsze korespodnuj ze sprzedającym przez e-bay i trzymaj maile jako dowód w razie czego. Patrz czy aukcja jest zabezpieczona finansowo przez e-bay. Edytowane 9 Lutego 2012 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benlor72 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dzięki kolego za pomoc oczywiśćie niemam ciotki w usa ale to mi wyjaśnia jak prubować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pay pal obecnie nie wymaga do sprawnego kupowania karty kredytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ale to najbezpieczniejsza forma platnosci przez Paypal.W innym wypadku musisz miec konto z pieniedzmi w tej firmie, nad ktorym w gruncie rzeczy nie masz kontroli.Wielkrotnie zdarzaly sie historie z zamrazaniem pieniedzy na koncie przez Paypal, nie mowiac o kradziezach,dlatego dla mnie istnieje tylko karta kredytowa przy tych platnosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi