PiotrG1974 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Witam. Ja mam taki problem z moim trampkiem. Jedzilem ostatnio 2 dni bez problemu odpalal gasilem dalej jazda. Zajechalwm na stacje zayankowac i tu dupa kontrolki sie pala a on nawet nie drgnie. Podpowie ktos gdzie szukac problemu. Aku bylo naladowane ale po podjechaniu adac i sprawdzeniu mial tylko ok 8v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Jeśli jesteś pewien że aku trzyma napięcie to pewnie regler. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glenroy Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 A mnie interesuje ten wspomniany w pierwszym poście, myk na montaż zwykłego filtra paliwa i wywalenie tego tworu z pompy paliwa 🙂. Ma ktoś coś? Bo w sieci nie mogę do niczego sensownego się dokopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi