gru Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Jeżeli nie jesteś w stanie udokumentować swoich zniżek, to w PZU dają takie oświadczenie do wypełnienia, abyś określił ile posiadasz.Zapytałem o konsekwencje jakie są ponoszone jeżeli skłamię, ale Pani nie potrafiła odpowiedzieć.Konsekwencje sa takie, ze roznice doplaci pracownik ktory podpisal z Toba umowe (nie wiem jak to wyglada w przypadku szkody) Zrobilem oswiadczenie, przynioslem papierek od poprzedniego ubezpieczyciela i niby bylo ok, ale po 3 miesiacach zadzwonila do mnie Panimowiac ze w centrali nie uznali znizek i byloby fajnie gdybym wpadl doplacic, bo jak nie to ona bedzie musiala to zrobic.Podstawa odmowy byl ponoc brak wyraznej informacji na zaswiadczeniu z Hestii o tym ze mam 60% (byla na nim klasa ubezpieczenia okreslajaca wysokosc znizek + daty, ale nie bylo czarno na bialym 60%, wiec PZU uznalo ze ma prawo palic glupa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 A czy ktoś tam się ubezpieczał: https://www.youcandrive.pl/direct/home.seam chętnie się dowiem czy to nie ściema, chociaż już chyba wiek mnie nie puści od przyszłego roku, ale samochód żony może bym ubezpieczył ;) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Mega tanio na tej stronie. Wyszło mi 450~zł za rok, za samo OC. Gdzie teraz płacę 700~ zł (bez zwyżek za wiek i 60% zniżek). Ściema chyba to nie jest, bo to odnoga Ergo Hestii bodaj. Przyszłe OC, chyba właśnie tam wykupię. Szkoda, że dopiero teraz się dowiedziałem o tym, bo w grudniu wykupowałem oc ;)Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ma ktoś taki kalkulator jak klaudiusz dla moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi