marzka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 marzka to smignij z nami :D im wiecej sprzetow tym lepiej :)a ktos kto juz tam byl bardzo by sie nam przydal, wiedzielibysmy gdzie i co zobaczyc :)Dziękuję za zaproszenie, niemniej muszę odmówić, gdyż jeśli chodzi o wspólną jazdę jestem zdania, że im mniej sprzętów tym lepiej :bigrazz: Tak więc, rozumiesz..w 2 moto, ew.3, max. 4....powyżej zaczyna się męczarnia.Niemniej służę wskazówkami i pomocą w razie jakichkolwiek pytań o ile będę znała odpowiedź ;) Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 marzka jak narazie mamy 2 motocykle :)podzielam Twoje zdanie, wiecej niz powiedzmy 5 motocykli zaczna sie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 no ja namawiam dwoch moich kumpli na bandziorach, wszytsko zalezy jak beda stac finansowo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 no Ja chce wziac okolo 3 tysino i trzeba miec jakis zapas kasy, wiadomo ze zawsze moze sie przytrafic cos niemilego na trasie(miejmy nadzieje ze wszyscy przejedziemy bez problemow)musze jakies torby sobie kupic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padres Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam A co sądzicie o Rosji dokładnie Murmańsk??? Szukam chętnych na wyjazd [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jezeli chodzi o mnie to jestem bardziej za Rumunia, a jak plany beda juz troche bardziej polapane to moze i do Grecji uda sie smignac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Przede wszystkim określ jakim typem motocykla planujesz lecieć, w jakim terminie i na ile dni/tygodni...to sporo ułatwi zainteresowanym. Lepiej byłoby nawet nowy temat założyć, aby nie mieszać tu kolegom. Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 marzka tez prawda :) padres cos o Rosji juz bylohttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/148546-noclegi-w-kijowie-ceny-fakty-i-mity-hotele-czy-pensjonaty-jakiesodwiedziny-w-czarnobylu-prypec/lepiej tam poszukac chetnych moze sie dogadacie nie zapominajmy o martini1404 :) przeciez to on zalozyl ten temat :)trzeba jakas trase zaplanowac :) na szczescie jest tu tulu milych motocyklistow ktorzy byli juz w Rumuni ze napewno ktos pomoze;) dzieki temu mozna zobaczyc wiecej :) i ominac przereklamowane miejsca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini1404 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Początek lipca jak najbardziej, dwa tygodnie tez by były fajne bo w tym czasie naprawde dużo można zaobaczyć ;) Jest juz nas 3, jeszcze dwa moto i było by już fajnie, jeśli by miało być wiecej tez nic nie powiem ! :-) Myślę ze termin wstepnie mozna spokojnie juz ustalic na lipiec. Jeżeli juz któryś(aś) rozgląda sie nad trasą to fajnie jak byśmy zachaczyli o Delte Dunaju ;) Ja więcej czasu na to poświece juz w lutym jak bede miał miej pracy bo teraz to szczerze czasu zbytnio nie miałem ;/ Narazie mam tydzień wolnego to moto doprowadzam do ładu :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) wydaje mi sie ze trase bedzie trzeba utalic w oparciu o doswiadczenia innych motocyklistow marzka ma juz doswiadczenie i z tego co pisala chetnie pomoze :)ale i nie tylko ona, czytajac caly ten temat przynajmniej 3 osoby pisaly ze byly i co mniej wiecej trzeba zobaczyc tak ze z tym chyba problemu nie bedzie :)z tego co czytalem to Delte dunaju faktycznie trzeba zobaczyc :)bedzie pysznie :) no i tak jak martini1404 tez doprowadzalem swoje moto dzis do ladu :)cały naped wyglada jak nowy :))) Edytowane 18 Stycznia 2012 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 początek lipca mi też by pasował , czas max 14 dni i śmigam z wami :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Ja juz tak na marginesie Waszych wypowiedzi... widzę,że większość się szykuje na początek lipca ewentualnie przełom czerwiec/lipiec.... Pamiętajcie proszę także ,że jeszcze kilka osób będzie jechało na przełomie lipiec /sierpień więc w razie gdyby nie wyszło Wam w pierwszym terminie to zapraszamy z nami.Co do terminu to oczywiscie blizej wiosny będzą jakieś konkrety . Wstępnie już nas jest ok 10 osób wiec pewnie podzielimy sie na dwie grupki i wio do przodu.Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 21 Stycznia 2012 przez mareks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 To kto w końcu jedzie i ile tych motocykli będzie :icon_question: Przydałoby się jakaś listę chętnych zrobić :icon_mrgreen: bo lekki chaos się wkrada ... Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini1404 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) To kto w końcu jedzie i ile tych motocykli będzie :icon_question: Przydałoby się jakaś listę chętnych zrobić :icon_mrgreen: bo lekki chaos się wkrada ... Wstępna lista chętnych wyglądała by następująco: -cinekban87-faza-s- _Pablo_ - foresstmoże kogoś pominąłem? Ja juz tak na marginesie Waszych wypowiedzi... widzę,że większość się szykuje na początek lipca ewentualnie przełom czerwiec/lipiec.... Pamiętajcie proszę także ,że jeszcze kilka osób będzie jechało na przełomie lipiec /sierpień więc w razie gdyby nie wyszło Wam w pierwszym terminie to zapraszamy z nami.Co do terminu to oczywiscie blizej wiosny będzą jakieś konkrety . Wstępnie już nas jest ok 10 osób wiec pewnie podzielimy sie na dwie grupki i wio do przodu.Pozdrawiam wszystkich. dzięki za zaproszenie wrazie czego jak najbardziej będziemy lub będe brać to pod uwagę ;)! wracając do osób zainteresowanych wyprawą mam pytanie a mianowicie czy jesteście za zorganizowaniem całej trasy co do szczegółu, wraz z noclegami czy tez woleli byście poprostu pojechać(wg. ogólnego zarysu trasy) i po drodze ustalać gdzie jedziemy w następnej kolejności i czy śpimy pod namiotami czy hostelu? :icon_question: :icon_question: :icon_question: Edytowane 21 Stycznia 2012 przez martini1404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Trzeba będzie się spotkać i wszystko ustalić . Można wszystko zaplanować albo ... "ahoj przygodo" i do przodu ;-)Pewnie pierwsza opcja byłaby wskazana ale później może wyjść i tak wariant B :D Z tego co widzę po profilach to jesteśmy z : Torunia, Łodzi i Lublina . Ja większość czasu jestem w Rybniku ale w weekendy jestem w Łodzi . Można się spotkać w Łodzi ( chyba będzie środek dla wszystkich ) a później zrobić jakąś traskę po Polsce żeby się lepiej poznać . W zależności z jakich stron ludzie jeszcze dołączą możemy zrobić bazę wypadową u mnie w Rybniku . Można się kimnąć i rano ruszać w drogę Wstępna lista chętnych wyglądała by następująco: -cinekban87-faza-s- _Pablo_ - foresstmoże kogoś pominąłem? dzięki za zaproszenie wrazie czego jak najbardziej będziemy lub będe brać to pod uwagę ;)! wracając do osób zainteresowanych wyprawą mam pytanie a mianowicie czy jesteście za zorganizowaniem całej trasy co do szczegółu, wraz z noclegami czy tez woleli byście poprostu pojechać(wg. ogólnego zarysu trasy) i po drodze ustalać gdzie jedziemy w następnej kolejności i czy śpimy pod namiotami czy hostelu? :icon_question: :icon_question: :icon_question: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi