_Pablo_ Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Krzychu wklejaj więcej :-) MICI masz całkowitą rację : po co nam skrzynka piwa , do siedzenia się nie nadaje bo za twarda a do dobrej zabawy wystarczy zawartość butelek :D Tu możesz przysięgać na wszystko. NIKT Z NAS NIE BRAŁ SKRZYNKI :D:D:D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 chociaz jak testy wykazaly forestowi duza zgrzewka hainekenow do kufra weszła :D Panowie zostały mi dwa dni i nic nie obiecuje, bo co chwilka mi cos wypada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 nie tylko do kufra dużo piwa ostatnio mi się zmieściło :P .... no ale co racja to racja :) z kufra można być zadowolonym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi