foresst Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 tez własnie mysle nad identycznym kufrem, jak zamontujesz na motorze podeslij jakies fotki to bym zobaczył jak to wyglada już na "gotowo" :)nie ma problemu, jak tylko zmontuje wszystko w calość podeśle foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) ... no panowie nie wiem czy wiecie ale w tym roku nie ma zlotu w Czestochowie jest przeniesiony do Gietrzwałdu pod Olsztynem ... http://wpolityce.pl/wydarzenia/24899-motocyklisci-nie-otworza-sezonu-na-jasnej-gorze-decyzje-prezydenta-czestochowy-zmusily-ich-do-przeniesienia-sie-do-gietrzwaldu ..Poczytajcie ... poczytajcie Edytowane 18 Marca 2012 przez BMWolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ... no panowie nie wiem czy wiecie ale w tym roku nie ma zlotu w Czestochowie jest przeniesiony do Gietrzwałdu pod Olsztynem ... hohoho ja mam do Olsztyna 40 km :P tzn pracuje 40 km od Olsztyna :P napewno się przejade :D Jezeli chcielibyście też przyjechac i zostac na weekend tak jak bylo to planowane odnośnie Częstochowy moge rozejrzeć się za jakims tanimi noclegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A to moze w takim razie jakos w maju (może dlugi weekend) zorganizujemy jakies spotkanie gdzies w Polsce tak, żeby każdy miał w miare taką samą droge i wtedy obgadamy wszystko. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A to moze w takim razie jakos w maju (może dlugi weekend) zorganizujemy jakies spotkanie gdzies w Polsce tak, żeby każdy miał w miare taką samą droge i wtedy obgadamy wszystko. ???? u mnie majówka odpada, do tunezji sie wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Panie i Panowie ... co do podboju Rumunii ... jakbyście się już dogadali i cos ustalili, to piszcie PW ... sezon się zaczął, więc będę rzadziej tu zaglądał a sprawę i tak trzeba raczej przy piwie obgadać :) więc jak coś - czekam ... :) Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To może by to jakoś podsumować ?Kto jedzie i w jakim terminie ? (z tego co pamietam to początek lipca?)Gdzie się spotkać żeby obgadać szczeguły ?Jaki termin i miejsce pasuje wszystkim na spotkanie organizacyjne ?Myśle, że ja z Pablem możemy sie zjechać i pogadac bo mamy do siebie rzut kamieniem, ale spotkanie w całej grupie też by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 nawet jak nie w calej to w jakiejs wiekszej, kto jedzie to Ja juz tez sie pogubilem bo temat długo się ciągnie i roznie sie ludzie deklarujaale takie spotkanie trzeba zorganizowac, jakis weekendowy wypadzik co by wszystkim pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 kurde eraz nie ma zlotu w czestochowie a mielsmy pic w rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Trzeba by pomyśleć, i spotkac sie tak jak pisał Dudinozor w miejscu zeby wszyscy mieli mniej wiecej tak samo dalekono i jakis termin takiego spotkania ustalicA ktos z chetnych na wyjazd do Rumuni wybiera sie wgl na mazury na otwarcie sezonu???oprucz mnie oczywiście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To może by to jakoś podsumować ?Kto jedzie i w jakim terminie ? (z tego co pamietam to początek lipca?)Gdzie się spotkać żeby obgadać szczeguły ?Jaki termin i miejsce pasuje wszystkim na spotkanie organizacyjne ?Myśle, że ja z Pablem możemy sie zjechać i pogadac bo mamy do siebie rzut kamieniem, ale spotkanie w całej grupie też by się przydało. Jasne , trzeba się umówić i się zjechać w tygodniu . Na weekendy jadę do Łodzi to odpada ale po pracy fajnie byłoby się spotkać . Daj znać kiedy możesz to się zjedziemy np w Mikołowie kurde eraz nie ma zlotu w czestochowie a mielsmy pic w rybniku do picia zlot nie jest potrzebny :-) Oferta ciągle aktualna moje gg : 42044751 jakby ktoś chciał pogadać to jestem przeważnie tak do 15:00 . Później to wiadomo co robię :D :crossy: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 do Rybnika to Ja mam z 500 km :P a moze i kawałek dalej :P troche drogi jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no i ja mam kawałek, ale całkiem mozliwe ze skocze tam na mazury na poczatek sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ja się nie upieram przy Rybniku. Mogę podjechać gdzieś jak ustalicie takie miejsce komu będzie wszystkim pasowało :-) Może okolice Łodzi lub Warszawy ? Zawsze to gdzieś na środku i jest szansa że więcej osób by przyjechało :D Ja będę śmigał z Rybnika ,cinekban87 z Lublina ,Dudinozor z Tych ( Tychów ? :D ) ,foresst z Torunia . Ktoś jeszcze się chce spotkać ? Dawajcie krótkie info to wybierzemy optymalne miejsce bo czas leci Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no i ja mam kawałek, ale całkiem mozliwe ze skocze tam na mazury na poczatek sezonujak cos to daj znac bo ja tez bede ;) ja się nie upieram przy Rybniku. Mogę podjechać gdzieś jak ustalicie takie miejsce komu będzie wszystkim pasowało :-) Może okolice Łodzi lub Warszawy ? Zawsze to gdzieś na środku i jest szansa że więcej osób by przyjechało :D Ja będę śmigał z Rybnika ,cinekban87 z Lublina ,Dudinozor z Tych ( Tychów ? :D ) ,foresst z Torunia . Ktoś jeszcze się chce spotkać ? Dawajcie krótkie info to wybierzemy optymalne miejsce bo czas leciaktualnie smigalbym z okolic olsztyna, ale jezeli chodzi o Wawe lub okolice to mam taka sama droge, no prawie bo o 40 km dalej ale to mały szczeguł tak ze Wawka lub jakies niedalekie okolice Wawy mi by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi