Gość Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam! Ogłaszał niniejszym, że w dniu dzisiejszym egzamin na kat. A we Włocławku zakończony powodzeniem !Temperatura +7 stopni, bez opadów i bezwietrznie. Warunki do jazdy były bardzo dobre i udało się !Hurrrrrra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ołpi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 no świetnie,wręcz wspaniale wiem jak to jest xD Cytuj http://bikepics.com/members/junpl/05xpower/ Sprzedanahttp://bikepics.com/members/junpl/08ninja250r/ Aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 To jeszcze można zdawać ? Gratulacje oczywiście :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Koniec sezonu w Wordzie Włocławek jest od 1 stycznia do odwołania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Gratulacje:) Co terraz planujesz kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirConceptz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gratulacje, sam zdawałem koło dwóch tygodni temu. Pytanie tak jak koledzy wyżej: Planujesz coś kupować, a jak tak to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dzięki.Aktualnie choruję na XJ600 jako pierwsze moto, ale jeszcze decyzji ostatecznej nie ma.Do XJ przekonują mnie 4 cylindry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gratuluję.Kupuj,dobre moto. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 xj'ta idealna na 1 moto pozdro i graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomn.tm Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams83 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Gratuluje!!!Ja zdawałem w październiku w Gdyni i miałem dużo gorszą pogodę:)Jeszcze raz gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 WIELKIE GRATULACJE!!! Teraz tylko czekać na rozpoczęcie sezonu i witam w klubie motocyklistów (pamiętaj jeździmy z głową!!!) LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi