Paweł B Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ostatnim czyli którym bo na internecie to 95 jest jako ostatni i nawet 05r ? Patrzyłem na przełożenia skrzyni i wychodzi na to że 95 rok ma takie same co vn 800, czyli jest szansa że cała skrzynia może byc ta sama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ostatnim czyli którym bo na internecie to 95 jest jako ostatni i nawet 05r ? Patrzyłem na przełożenia skrzyni i wychodzi na to że 95 rok ma takie same co vn 800, czyli jest szansa że cała skrzynia może byc ta sama ? Bo źle szukałeś a i internet nie jest ostateczną wyroczniąnp.VN750 VULCAN 1993-97 model A/D Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł B Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czyli 95 rok a 97 miał inne skrzynie ? Nie rozumie właśnie tego jeżeli każdego biegu przełożenie jest takie same w obydwu skrzyniach więdz jak możliwe że są inne , kurcze właśnie tak dopytuje ponieważ zastanawiam się czy by nie kupić skrzyni od vn 750 vulcan ponieważ kompletna jest do sprzedania na allegro w rozsądnej cenie, czyli ostatecznie: nic z niej nie spasuje? link do aukcji http://moto.allegro.pl/skrzynia-biegow-kawasaki-vn-750-vulcan-sprawdz-i1989100784.html jestem nastawiony na tą skrzynie jeżeli wodziki , wybierak biegów jest to identyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 A skad wiesz w jaki stanie jest uzywana skrzynia ???Moze miec 2 wypadajace biegi, a nie jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yze750 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jest taka strona jak kawasaki.com i na niej są katalogi częsci do niemal każdego motocykla marki Kawasaki. Można spokojnie porównać sobie numery katalogowe i będzie wiadomo na czym się stoi. Na mojej stronie jest instrukcja nawet: http://tanisklepmotocyklowy.pl/pl/c/Kawasaki-czesci-oryginalne/80 Cytuj --== XtzParts.com - części do XTZ 660, XTZ 750, TDM 850, TRX 850, TDM 900 ==-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi