Marcin1985 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam, mam problem ze światłami jak moto pracuje i włącze światła to niby świecą w miare normalnie ale po chwili słabną na tyle że jak jedzie się w nocy to nie oświetlają jezdni pomimo że się świecą. jak wcisne klamke hamulca tak żeby zapalił się stop to przednia lampa zaczyna świecic mocniej.jęśli włącze dlugie to coś błyśnie bez konkretnego efektu, tak jakbym nacisnął blinde. nie wiem od czego zaczynac poszukiwania, jeśli ktoś może pomóc w temacie będę wdzięczny. Pozdrawiam. [email protected] :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Sprawdziłeś dobrze masy żarówek i kable czy nie ma zwary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja tak mialem w KMX'sie jak mialem akumulator na wykonczeniu. Wymienilem na nowy i jest juz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jesli chcesz sam szukac to zacznij od zakupu miernika.Jesli masz miernik to zacznij od pomiaru ladowania na klemach aku z wlaczonymi swiatlami.Ile lat ma akumulator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1985 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 jeśli chodzi o akumulator to ciężko mi powiedzieć szczerze mówiąc, był z innego moto. jeśli będę mierzył napięcie to jakie wskazania powinne być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Według serwisówki. Standardem chyba jest 14,4V przy pełnym obciążeniu tzn światła,stop itp. ale zalecam sprawdzić Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Rowniez przy 5 tys obr silnika.Na wolnych moze byc 13.5V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1985 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Znalazłem i usunąłem usterke w mojej dr - ce:) . zaraz przy akumulatorze jest bezpiecznik (wydaje mi się że to głowny 15 A), cały zaśniedział. Tak samo kable które do niego dochodziły, zagniotłem nowe konektorki, założyłem nową oprawke i nowy bezpiecznik. Teraz swiatła są i działają jak trzeba:) Dzięki Wszystkim za pomoc i poświęconą uwage. Jak będę mógł w czymś pomóc to rzecz jasna że spróbuje. Pozdrawiam Wszystkich .. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1985 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam. Chciałem zapytać czy ktoś Z Was podnosił moc w swoim motocyklu? Jak to można zrobić w Dr-ce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi