Skocz do zawartości

Gladius.....

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądam forum i jakoś nikt się nie przyznaje do posiadania takiego motorka :)?

Interesują mnie wszelkie spostrzeżenia właścicieli,i montował ktoś do niego szybę ? nie chodzi mi o tą małą owiewkę liczników tylko takie coś zał fotka. Jak by sie nie wyświetlała to daje link ; http://www.nationalcycle.com/images/600/EXSUMN2568SVF650.jpg

I Nadal potrzebny licznik jako że kupiłam wersję bez.. :icon_rolleyes:

Edytowane przez cori

• 2 tygodnie później...

Gladius. Mam i ja . Sezon przejezdzilem.Jak narazie zadowolony jestem, Moto na poczatek pierwsza klasa slucha mnie lekko sie prowadzi . jest ok!!!

Co do szyby ..... no no ... co Ty chcesz z nakeda ..... choppera zrobic .... pomyłka na maxa!!!

ta jest fajna http://motocyklowysklep.pl/szyby/2217-przyciemniana-szyba-ermax-mini-do-suzuki-sfv-650-gladius.html

ale ta cena zabija :D jesli chodzi o mini-owiewke.

GLadius do miasta super maszyna lekka zwinna. no i jak na poczatek z moto. te 70-pare koni styka.

Ciagnie od samego dolu .... aahh taa. V-łka ;-)

Trase najwieksza zrobilem 350 KM Czechy ..... JEsennik. . . winkle ... no troche walki z wiatrem bylo ...(nie mam owiewki) ale ale predkosc do 140 km/h d owytrzymania .. wyzej ... no to trzeba sie juz kierownicy trzymac ;-)))

Kupilem gladka 6 miesiecznego .... kolo 6tys mial najechane... zrobilem cos kolo 7-8 tys. Wymienilem to co trzeba(filtry,oleje,plyny). jak narazie bez wiekszych awarii ..

W maju wybieram sie GLadiusem na Ukraine 3500km ... lekko ... heh ... zobaczymy czy bede zalowal ... Nakedem w taka trase.

Foto "cukierka" :

glad2.jpg

Edytowane przez fxd

fxd Dzięki za informację z pierwszej ręki ,a ten twój z tą czerwoną ramą to za Monstera może robić ;)

Jeśli chodzi o owiewkę to masz rację poszłam po bandzie :icon_rolleyes: ale jak czytałam te mini nic nie dają przynajmniej nie ma konkretnych opinii

Mojego mam od listopada więc zdążyłam jakoby na zamknięcie sezonu :crossy: , jak dla mnie to prowadzi się bajka -szyty na miarę ,siadasz i od razu wiesz że to moto dla ciebie... nie,nie znaczy dla mnie !

Edytowane przez cori

• 2 tygodnie później...

Ale widze ze tylko 2 gladki na forum ;-))) hehe... no niby Gladius malo popularny i jakos takos sie sprzedaje ... :/

Niby nastepca SV ale chyba ... nie do konca .. bo SV sprzedawala sie super i ludzie chwalili te moto ... a Gladka ... niby zjechali ze metroseXualne moto i takie tam.

Wiadomo ze kazdy swoje chwali ...ale ja tam zadowolony jak narazie jestem ... napewno z czasem zmienie moto ... lecz na chwile obecna 2gi sezon ... smigam na gladku i nie mam zamiaru zmieniac ;-)

WoW.......... WoW ...........!! Tego to nie wiedzialem ... Opisalem Gladka wyzej na pierwsze moto ... dla mnie mega...

Smigalem GSX1400, Fazerem jakos nie chcialy mnie sluchac(brak doswiadczenia), a na Gladku jakos inaczej bylo lekki zwinny.

Nie pamietam kiedy GSR600 mial swoja premiere ale w stosunku do Gladiusa znalazl niemal trzykrotnie mniej nabywcow w niemczech.

Top 50 w 2010r w niemczech:

http://www.motorradonline.de/de/news/branche/zulassungszahlen-2010-top-50-des-jahres-und-top-10-der-monate-januar-bis-dezember/305545

• 2 tygodnie później...

Wielka szkoda że u nas tak niedoceniany i mało pooularny :huh: przez co brak części ,w sumie to ciągle mam problem z tym licznikiem, miałam okazję kupić taki jak na fotce rocznik niby 2010 ale kostka nie taka ja mam szarą prostkokątną :icon_rolleyes:

fxd jaki ty masz rocznik ? a i kostkę mógłbyś podejrzeć ?

62503bc3b72a35e3m.jpg

Edytowane przez cori