cori Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Przeglądam forum i jakoś nikt się nie przyznaje do posiadania takiego motorka :)?Interesują mnie wszelkie spostrzeżenia właścicieli,i montował ktoś do niego szybę ? nie chodzi mi o tą małą owiewkę liczników tylko takie coś zał fotka. Jak by sie nie wyświetlała to daje link ; http://www.nationalcycle.com/images/600/EXSUMN2568SVF650.jpg I Nadal potrzebny licznik jako że kupiłam wersję bez.. :icon_rolleyes: Edytowane 13 Grudnia 2011 przez cori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jak to? :) Bez licznika? Taka szybka jest praktyczna w mieście, ale ma 2 wady:1. Niesamowicie psuje wygląd motocykla2. Przy większych prędkościach tworzy niesamowite zawirowania powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 W Motocyklu byl test na 25 tys km. moze cos dali na swoja strone inter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Gladius. Mam i ja . Sezon przejezdzilem.Jak narazie zadowolony jestem, Moto na poczatek pierwsza klasa slucha mnie lekko sie prowadzi . jest ok!!! Co do szyby ..... no no ... co Ty chcesz z nakeda ..... choppera zrobic .... pomyłka na maxa!!! ta jest fajna http://motocyklowysklep.pl/szyby/2217-przyciemniana-szyba-ermax-mini-do-suzuki-sfv-650-gladius.html ale ta cena zabija :D jesli chodzi o mini-owiewke. GLadius do miasta super maszyna lekka zwinna. no i jak na poczatek z moto. te 70-pare koni styka. Ciagnie od samego dolu .... aahh taa. V-łka ;-) Trase najwieksza zrobilem 350 KM Czechy ..... JEsennik. . . winkle ... no troche walki z wiatrem bylo ...(nie mam owiewki) ale ale predkosc do 140 km/h d owytrzymania .. wyzej ... no to trzeba sie juz kierownicy trzymac ;-))) Kupilem gladka 6 miesiecznego .... kolo 6tys mial najechane... zrobilem cos kolo 7-8 tys. Wymienilem to co trzeba(filtry,oleje,plyny). jak narazie bez wiekszych awarii .. W maju wybieram sie GLadiusem na Ukraine 3500km ... lekko ... heh ... zobaczymy czy bede zalowal ... Nakedem w taka trase. Foto "cukierka" : Edytowane 22 Grudnia 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cori Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 (edytowane) fxd Dzięki za informację z pierwszej ręki ,a ten twój z tą czerwoną ramą to za Monstera może robić ;) Jeśli chodzi o owiewkę to masz rację poszłam po bandzie :icon_rolleyes: ale jak czytałam te mini nic nie dają przynajmniej nie ma konkretnych opinii Mojego mam od listopada więc zdążyłam jakoby na zamknięcie sezonu :crossy: , jak dla mnie to prowadzi się bajka -szyty na miarę ,siadasz i od razu wiesz że to moto dla ciebie... nie,nie znaczy dla mnie ! Edytowane 22 Grudnia 2011 przez cori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ale widze ze tylko 2 gladki na forum ;-))) hehe... no niby Gladius malo popularny i jakos takos sie sprzedaje ... :/ Niby nastepca SV ale chyba ... nie do konca .. bo SV sprzedawala sie super i ludzie chwalili te moto ... a Gladka ... niby zjechali ze metroseXualne moto i takie tam. Wiadomo ze kazdy swoje chwali ...ale ja tam zadowolony jak narazie jestem ... napewno z czasem zmienie moto ... lecz na chwile obecna 2gi sezon ... smigam na gladku i nie mam zamiaru zmieniac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 W niemczech niemal regularnie byl co miesiac w top 10 w sprzedazy kazdego miesiaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 WoW.......... WoW ...........!! Tego to nie wiedzialem ... Opisalem Gladka wyzej na pierwsze moto ... dla mnie mega... Smigalem GSX1400, Fazerem jakos nie chcialy mnie sluchac(brak doswiadczenia), a na Gladku jakos inaczej bylo lekki zwinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nie pamietam kiedy GSR600 mial swoja premiere ale w stosunku do Gladiusa znalazl niemal trzykrotnie mniej nabywcow w niemczech. Top 50 w 2010r w niemczech:http://www.motorradonline.de/de/news/branche/zulassungszahlen-2010-top-50-des-jahres-und-top-10-der-monate-januar-bis-dezember/305545 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cori Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Wielka szkoda że u nas tak niedoceniany i mało pooularny :huh: przez co brak części ,w sumie to ciągle mam problem z tym licznikiem, miałam okazję kupić taki jak na fotce rocznik niby 2010 ale kostka nie taka ja mam szarą prostkokątną :icon_rolleyes: fxd jaki ty masz rocznik ? a i kostkę mógłbyś podejrzeć ? Edytowane 16 Stycznia 2012 przez cori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi