Narzędziowy Bandit Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://www.narzedziowy.pl/14442_YATO-Klucze-oczkowo-giete-zestaw-10-szt-od-6x7-mm-do-24x27-mm-CrV6140.htmlpolecam , ostatnio u nich zakupiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 kryptoreklama? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dobre klucze. YATO. :icon_mrgreen: U mnie w firmie sprzedajemy produkty Beta. To dopiero są dobre narzędzia. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jakość powłok ochronnych narzędzi YATO jest dla mnie conajmniej dyskusyjna. Ale fakt nie są to drogie narzędzia. Osobości wolę polskie klucze Kuźnia. A z innych narzędzi niemiecki proxxon lub gedore. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja z kolei SATA. Yato sa chyba najlepszymi narzedziami jesli chodzi o swoja cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Sata mam pistolety lakiernicze, jakość kosmos... Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi