Sylwester Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam i o porade pytam, padl mi tylny amor w moim Bulldogu, szukajac po necie nie moge nic uzywanego wyrwac wiec wpadl mi pomysl aby sprobowac cos dobrac od innego moto. Znalazlem podobnie wygladajacy amor od FJ1200 ktory ma skok 125mm a u mnie jest 120mm, czy bedzie jakas roznica?. Ma ktos pojecie jak dopasowac amor od innego bike? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 do wyboru do koloru: http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=bt+1100+federbein&_sacat=0&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&_odkw=bt+1100+wilbers&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 do wyboru do koloru: http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=bt+1100+federbein&_sacat=0&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&_odkw=bt+1100+wilbers&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 dzieki ale nie mam zamiaru wydawac ponad 150 eurosow za uzywke, na niemieckim ebayu jest mega drogo plus wysylka i jest 200 eurosow. Byl kiedys shock na angielskim za 50 funiakow ale akurat wtedy nie potrzebowalem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Szukaj amorka od podbnego motocykla Yamahy z którym BT dzieli podzespoły. Nie znam się na Yamkach ale może jakiś FZ6 czy coś takiego? BT na pewno ma wspólne elementy z innymi modelami tak jak w Suzuki ma Bandit, RF, GSX-F, GS500E, GSX-R itd Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Grudnia 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Do Moderatorów - nie widzę powodód do usuwania tematów. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Szukaj amorka od podbnego motocykla Yamahy z którym BT dzieli podzespoły. Nie znam się na Yamkach ale może jakiś FZ6 czy coś takiego? BT na pewno ma wspólne elementy z innymi modelami tak jak w Suzuki ma Bandit, RF, GSX-F, GS500E, GSX-R itd dzieki, Bulldog to ma jedynie silnik z Dragstara 1100, a cala reszta to juz wytwor Wloskiego importera. Wiec raczej prozno szukac podobnych czesci w innych markach. Jak na razie wydaje mi sie ze mozna zalozyc amor od FJ 1200, ma troche mniejszy skok ale mocowania wygladaja podobnie wiec powinno byc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yze750 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Sprawdziłem po numerach katalogowych. Najprawdopodobniej amorka tego nie stosowano w żadnym innym moto (o ile fiszki nie kłamią). Cytuj --== XtzParts.com - części do XTZ 660, XTZ 750, TDM 850, TRX 850, TDM 900 ==-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Sprawdziłem po numerach katalogowych. Najprawdopodobniej amorka tego nie stosowano w żadnym innym moto (o ile fiszki nie kłamią). wielkie dzieki, bede szukal dalej, cos sie w koncu trafi przez zime.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jeśli w czymś Ci pomogą wymiary amorka z FJ 1100 to daj znać. Mam takie wraczysko w garażu akurat do totalnej renowacji, wkrótce amorek zostanie wyjęty też. Nie wiem jak wiele różni się od FJ1200. Jedenastka ma zdalną regulację poprzez taki dziwny podzespół połączony z amorem. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 mozesz rowniez sprobowac regeneracji starego - i o tym pewnie byl usuniety post DS ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi