Rura_ Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Mogę podjechać i zerknąć na tę 206tkę. Nie wiem czy przypadkiem to nie jest ten sam szrot co traktora kupowałem ;). Ładne autko... Damskie takie ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Yuby, a zbieżność i geometrie zawieszenia gdzie robisz w Wawie? Możesz kogoś polecić? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 też niezły niepozorny zapie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Toż tak robię. Ale chodzi mi, które małe fury są najbardziej sensowne.Po obserwacji perypetii Kloda wiem, że nawet się nie będę oglądała w stronę Alfy. To tak na przykład. Ładnie do 10 tys. Mi już się w głowie kręci od tych samochodów... w moim przedziale cenowym nie ma zbyt dużego wyboru co chodzi o urodę :(https://www.olx.pl/oferta/volvo-240gl-zamienie-na-multivan-CID5-IDipf9W.html#9367d14b6f jak tego kupisz to Ci go będę co niedziele mył, tak dla relaksu, o to dobry tłukhttps://www.olx.pl/oferta/renault-clio-1-2-CID5-IDhzlTd.html#2c1fd7070d Edytowane 15 Listopada 2016 przez bonhart88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 One nie mają klimy, makijaż będzie się rozpuszczał. To lipa, odpada. https://www.olx.pl/oferta/volvo-240gl-zamienie-na-multivan-CID5-IDipf9W.html#9367d14b6f jak tego kupisz to Ci go będę co niedziele mył, tak dla relaksu, o to dobry tłukhttps://www.olx.pl/oferta/renault-clio-1-2-CID5-IDhzlTd.html#2c1fd7070d Którykolwiek kupię i tak będziesz mył co niedzielę. Trochę z obowiązku, trochę dla relaksu oczywiście :D Mogę podjechać i zerknąć na tę 206tkę. Nie wiem czy przypadkiem to nie jest ten sam szrot co traktora kupowałem ;). Ładne autko... Damskie takie ;). Kochany, dam Ci znać bo może poszukam czegoś bliżej wschodniej granicy ;) Ale bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Wschodniej powiadasz, popytam moze cos fajnego znajde u siebie, od jutra zaczynam, albo powiedz co Cie interesuje, mam Kolege to sprowadzi:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Klaudiuszku, interesuje mnie Peugeot 206 CC. Koniecznie czarny. Budżet to 10 tys zł. :)Chyba, że coś innego się znajdzie. Ma być małe i czarne. Ot całe wymogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ok jutro gadam i powroce do Ciebie:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Którykolwiek kupię i tak będziesz mył co niedzielę. Trochę z obowiązku, trochę dla relaksu oczywiście :D Poczułem się jak przedmiot :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Czyli jak prawdziwy mężczyzna.mimo wszystko boli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Którykolwiek kupię i tak będziesz mył co niedzielę. Trochę z obowiązku, trochę dla relaksu oczywiście :DCzyli zaskoczyło? :wub:Trzymam za Was kciuki :) W wersji czarnej jakoś większość tych fur nabiera na urodzie :DJak są czyste, to tak. Tylko że one przestają być czyste raz na tydzień jak jest sucho i dwa razy na tydzień jak jest mokro. mimo wszystko boli ...Przestań się mazać. Stary chłop już jesteś. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Myślicie że dach składany w cabrio za 10 koła to nie będzie wymagał wkrótce jakiejś grubszej naprawy? Kiedyś jak się interesowałem cabrio to te dachy dość kłopotliwe są w starszych autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 ...ale nie jest z półki 10 tys. pln i jednak masz auto które wyjechało z fabryki jako pojazd klasy premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Myślicie że dach składany w cabrio za 10 koła to nie będzie wymagał wkrótce jakiejś grubszej naprawy? Kiedyś jak się interesowałem cabrio to te dachy dość kłopotliwe są w starszych autach.Kolega ma Astrę II ze szmatą na dachu i wszystko jest OK. Jeśli nie było mechanicznych uszkodzeń, to nie musi się nic złego dziać nawet w przy tej półce klasowej. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Marthy, bierz Hondę :Dhttp://otomoto.pl/oferta/honda-crx-delsol-idealna-blacharka-zawieszenie-silnik-wnetrze-ID6yDIyb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi