Ślepak Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam.Mam taki problem a mianowicie.Kupilem motocykl 2 tygodnie temu nie jezdziłem nim na jazde próbną,odpalił ok wiec go wzielem.Znalazłem chwile czasu by się nacieszyć nim,okazało się ze pracuje tylko na wolnych obrotach w momęcie kiedy dodaje gazu gaśnie.Nie wiem od czego zacząć więc proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 PRAWDOPODOBNIE WINA GAŹNIKA, NALEŻY WYREGULOWAĆ, ALBO WYMYĆ, PRZEDMUCHAĆ I WYREGULOWAĆ. INNA MOŻLIWOŚĆ - ZAPŁON DO REGULACJI. ZNAJDŹ NA FORUM KOGOŚ Z TWOJEJ OKOLICY, MOŻE PODJEDZIE I POMOŻE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 zacznij od sprawdzenia czy masz paliwo i czy odkręciłeś kranik (jeśli nie jest podciśnieniowy), potem będziemy kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślepak Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 WITAM.Nie jestem aż takim jeleniem paliwo zatankowane kranik odkręcony i lipa,tylko wolne obroty minimalnie gazu i amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Może membrama pęknięta w gaźniku, lub łapie gdzieś lewe powietrze? Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślepak Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Być może mębrana ale zastanawiają mnie trzy kabelki z prawej strony gaznika do czego moga być te czujniki a może to jakieś elektrozawory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Być może mębrana ale zastanawiają mnie trzy kabelki z prawej strony gaznika do czego moga być te czujniki a może to jakieś elektrozawory. A mnie zastanawia jak można grzebać w silniku bez manuala?Nie znasz tej konstrukcji to nie dotykaj bo popsujesz :icon_biggrin:Poszukaj w necie instrukcji i poczytaj, obejrzyj zdjęcia a dopiero potem możesz próbować naprawiać. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi