bols2 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Witam Chciałbym sie skonsultować co myslicie o takiej ofercie : Yamaha rd 80 odblokowana sprowadzana z niemiec ,długo nie uzywana urwany kopnik ,nie mozna zarejestrowac bo brakuje jakiegos papierka (ale najważniejsze są ) 650 zł ,i czy wiecie cos na temat tego motorka bo na necie troszke mało jest prosze o pomoc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Kopnik? Co za cywilizowany człowiek pisał to ogłoszenie 8O RD80 to dość ciekawy motorower, wał na panewkach - dla mnie akurat to nie zaleta :)Moc porównywalna do MB80/MBX80 czyli koło 10KM... No ale sprzet bez papierów na co Ci się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Nie moze źle sie wyraziłem papiery ma ale jakies tłumaczenia czy cos z cłem inaczej wygląda ale główne papiurki są dobre .A motórkiem bede jeździł tylko u babki po wijskich drogach (mam nadzieje ze będzie się sprawowął jak cross :twisted: ) tzn moze nawet by go dało rade zarejestrowac ale w jakiejs mniejszej miejescowosci przynajmniej tak mi to gosc wytłumaczył ....a chodzi mi tak mniejwiecej o porownanie osiągów do mz 150 dużo słabsze czy lightowo (mam nadzieje ze simsony ,skuterki ,wsk nie bedą miały szans :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Myślę, że od MZ ETZ 150 sporo słabszy. Nie chodzi już o KM tylko o moment obrotowy.Jeżeli nie ma papierów, ewentualnie ma brief i do dnia dzisiejszego nie został zarejestrowany to pewnie takiej mozliwosci nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 E tam....myslałem o tym kiedyś ale gdybys znalazl taką za 100euro to kup...ale to jest za drogo mi sie zdaje. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ona ma papiery tylko ze jakiegos tłumaczenia nie ma i trzeba by coś robic ! Jest na chodzie ej wiecie moze jakie to ma v-max?Spalania ?Przyspieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jezeli ma papiery i dotychczas nie zostala w Polsce zarejestrowana to pewnie jest z tym problem.Predkosc max oscyluje w okolicy 100km/h, spalanie 4.5 - 6 litrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 tranzakcja dobiegła końca kupiłem ją mimo ze miała jeszcze pare innych wad :evil: Gosc nic nie dał utargowac mimo ze mu mówiłem ,ale i tak sie ciesze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Samson:"RD80 to dość ciekawy motorower, wał na panewkach - dla mnie akurat to nie zaleta " jak to? robiłem silnik mx i lcII i nie widziałem tam na wale żdnej panewki(miałem kiedyś detetkę, a brat teraz ujeżdża rd mx), a Ty masz mx czy lc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 14 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Z tego co wiem lc to były wersje chłodzone cieczą ,a ja mam ta druga wersje czyli chłodzona powietrzem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Chyba te 650 zł to nie dużo jednak . Jeśli chcałbys sprzedac to daj znac - a i jakie wady jeszcze ssie ukazały po kupnie ??:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 14 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Teraz juz praktycznie nie ma wad troszke w nia włozyłem ale juz jest elektryka wszystko poczyszczone niestety doszło 2 wgniecenie na baku ;) .Miała miec jakoby opony bezdetkowe a po przebiciu tej opony okazało sie ze są jednak detkowe i to juz z 4 łatkami,kopnik juz jest dospawany bak przeczyszczony wrazie czego zalatwiłem sobie jeszcze filterek do paliwa.Jak na razie raczej nie sprzedaje jej a raczej mysle o włozeniu do niej silnika jakiegos 125 od japonca co sadzicie o czyms takim :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 To chyba lepiej sprzedac rd, dozbierac kase i kupic 125ke. Bo to bedzie takie ni w piz** ni w oko. Bo motocykl to nie tylko silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 14 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Ja wiem i z checia bym tak zrobił ale wątpie zeby moja stara zgodziłas sie na wiekszy moto od tego :? A ta tama i hamulce mi sie wydaje ze są dosc dobre nawet na wieksze predkoscie tylko mam jeszcze jedno pytanie co do rejestracji takiego pszeszczepa nie bedzie zadnych kłopotów jeżeli bede miał papiery na jedno i na drugie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 mysle o włozeniu do niej silnika jakiegos 125 od japonca co sadzicie o czyms takim Totalna pomyłka. wiele osób tak chciało zrobic ale nie wystarzy poprostu przłozyć silnik. Trzeba wiedziec czy rama wytrzyma . pozmieniac mocowania. silnika krócca do filtra powietrza, pozatym do pojemnosci 125 filtr musi mieć większą powieszchnie i elektryke musiz zmienić na taką od 125 i obowiązkowo wydech. Ato wszytko przy silniku chłodzonym powietrzem, bo jezeli jestt ciecz to dochodzi do tego jescze pojemnośc chłodnicy, węże i kupa innych dupereli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi