Pstryk2528 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam. Jak w temacie: http://moto.allegro.pl/mitsubishi-eclipse-gst-turbo-manual-wawa-i1950184250.html Czy ktoś zna to auto? Mam je na oku, ale jest malowane podobno dla tego że były odpryski i lakier był stary, zderzak jest też zmieniony na poliftingowy z przodu na ``inny`` ;) Nie boli mnie to bo mógł bym sobie to zrobić żeby jakoś to wyglądało boje się tylko że to auto powypadkowe dlatego pytam- Czy ktoś go zna? ;) Z góry dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Chryste, jakie szkaradztwo... Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wiem tylko zastanawiam się czy kupić tańsze i za zaoszczędzoną kasę je ``odbudować`` czy kupić od razu coś w lepszym stanie. Tyle że jeżeli wygląda tak bo miała jakiegoś dzwona to się nie chcę w to pchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jak dla mnie, wygląda na walnięte z prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 a ma neony ? :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie wiem zadzwoń i zapytaj. Jak ma i zdarzy się tak, że ją kupie to wyśle ci pocztą. Założysz sobie do swojej, pewnie najlepszej bryki. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ale nie bij ;-) bedziesz na zloty jezdzil i dupy tancza :icon_biggrin: sorki juz jestem cicho powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jak byś kupił, i popracował nad nim wizualnie, to miałbyś piekielnie dobry początek do bardzo mocnego samochodu.Według mnie najładniejszy model Eclipse. ... najlepszy dla kobiety. Tak w stanach traktują ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 W USA raczej w automacie i cabrio. W USA raczej Eclipse. Bez znaczenia czy cabrio. Samochód typowo kobiecy. Ten na zdjęciu z pod maski, wygląda na walnięty. Kupa złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly127 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Czy mi się wydaję czy ręczny zaciąga pasażer ? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 aaa, tak patrząc na tablice , to un nie z warszawy :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ... najlepszy dla kobiety. Tak w stanach traktują ten modelW Stanach Ford Explorer to najpopularniejsze auto gospodyn domowych.I jaki z tego wniosek? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) Zamiast bawić się w druciarnię sugeruje kupić Mitsu 3000GT. Sumarycznie wyjdzie taniej :icon_biggrin: Ten z foty to chyba ma prawy kielich klepany młotkiem, co może oznaczać, że jest czterośladem ;) Aaa i tak patrzę, że nie widać płynu chłodzącego w zbiorniczku, co może oznaczać próbę ukrycia wypalonej uszczelki/pękniętej głowicy. To dobry sposób zamaskowania, że ciśnienie z komór spalania idzie w układ chłodzenia. Nie pytaj, skąd wiem, że tak można zrobić ;) Edytowane 25 Listopada 2011 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W dawnych czasach sprzedawalem te samochody.3000GT tez, tyle ze pod nazwa Stealth.W mojej skromnej opinii zakup Eclipse czy Lasera 2l turbo z manualna skrzynia jest lepszym wyborem niz 3000 GT dla 20 latka z ograniczeniami finansowymi i niewielkim doswiadczeniem. Powyzszy samochod trzeba zaprowadzic do warsztatu i sprawdzic po prostu w jakim jest stanie - spekulacje na forum na podstawie zdjec nie maja wiekszej wartosci.Co do "kobiecosci" tego modelu to nie pamietam zebym w calym okresie mojej pracy w sprzedazy Chryslera ( bo pod ta marka byly one sprzedawane w Kanadzie ) mial choc jedna klientke na te auto :).Co wiecej nie pamietam zadnej klientki na jakikolwiek samochod z manualem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No ze zdjęć wiem, że raczej nikt nie oceni, ale liczyłem, że może ktoś zna właściciela. Szukam tego modelu w wersji z turbo jest nie wiele ofert i zastanawiam się czy wziąć taką ``ruinę`` i wsadzić w nią trochę kasy czy za większe pieniądze w lepszym stanie chociaż zawsze po kupnie trzeba coś wpompować... Miałem na oku Mitsubishi FTO było jedno na allegro dość ciekawe, ale już nie widzę tej aukcji są tylko wersje angielskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi