billy Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 witam takie to pytanie mam do uzytkowników MZ. Ciekawi mnie czy jestem sam czy ktoś inny też nie ma wolnych obrotów :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zagłosowałem na NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 tak jak ja owszem gasnie jak aku jest slaby ale wystarczy przegonic etke po 120 i za godzine aku jak nowy (w miescie ladowanie nie wyrabia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 ja równiez zagłosowałem na nie. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 moj głos oddałem na -NIE...nie wybrażam sobie jazdy bez wolnych obrotów ciągłe gazowanie na skrzyżowaniach..masakra....A swoją droga miałem kiedyś taki przypadek przy poprzedniej mz...powodem była gaźnik..dostał nowe dysze iglice,przepustnice , śruby do regulacji i obroty znowu sie pojawiły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 NIE :ehz: ..............PrzynaJMNIEJ NARAZIE :) :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 nie a tak propo to jakie powinny być wolne obroty w Eci 1100 czy więcej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 od 1000 do 1500 Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 dzięki czyli 1100 jest ok. ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość holek86 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 witam!! w sumie odpowiedzialem ze NIE, ale to nie jest do konca prawda. Pelna odpowiedz to TAK/NIE. Moja MZ jak jest zimna to nie ma wolnych, a jak jest ciepla to ma, ale to chyba normalne co nie ?? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Czolem! Moja po odpaleniu (zawsze drugi kop) musi byc lekko przegazowana, bo inaczej moglaby zgasnac. Ale tego gazowania starczy 5-10 sek i mozna puscic manetke. Obroty spadaja na 1000 obrotow i juz sobie motorek ladnie pyrka. Mozna nawet swiatla wlaczyc i nic sie nie stanie :buttrock:.Of korz glos dalem na NIE.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=AUTSAJDER=- Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Niestety nie mam obrotomierza (TS 250/1 ehhh... :D) ale tak na sluch to bedzie coś ok 1000 - 1500 chodzi na wolnych bez zarzutów jest spox nawet jak jest zimna (kwestia dobrego wyregulowania zapłonu i gaźnika :mrgreen: ) Mój głos jest na NIE !!! (MZ TS 250/1 stary sprzęt ale nie nazekam działa jak zegareczek tylko nad wyglądem musze popracować :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Moj kolega tez ma TS. Cala rozebral na srobki, wszystko pomalowal lacznie z rama, poskladal i jest naprawde piekna, TS'ki tez maja cos w sobie i (wedlug mnie) nie wymagaja zadnych udoskonalen. Nie ma to jak orginal! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 17 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Niestety nie mam obrotomierza (TS 250/1 ehhh... ) ale tak na sluch to bedzie coś ok 1000 - 1500 chodzi na wolnych bez zarzutów jest spox nawet jak jest zimna (kwestia dobrego wyregulowania zapłonu i gaźnika ) Mój głos jest na NIE !!! (MZ TS 250/1 stary sprzęt ale nie nazekam działa jak zegareczek tylko nad wyglądem musze popracować Pozdro no to witam kolejnego szczesliwego posiadacza TS . Ostatnio w koncu maszyna mi lepiej chodzi, niby ciagle gasnie ale staram sie jak najmniej w miescie jezdzic, za miastem to nie przeszkadza. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi