murgal Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Witam, Panowie, dziś o godz. 8 rano stałem się właścicielem zacnego motocykla jakim jest Suzuki GS 500F z 2005r. NSR w garażu była zbyt samotna ;)Chodź myślę nadal główną zabawą weekendową będzie NSR... Jakoś zakochałem się w tym pierdzącym, awaryjnym ustrojstwie które jedzie tylko na wysokich obrotach ;) Teraz przyszły sezon na GS/NSR, a następny... Polowania na sześćset k5... ;) Edytowane 14 Listopada 2011 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Teraz przyszły sezon na GS/NSR, a następny... Polowania na sześćset k5... ;)Się powodzi...No ale gratuluję, miłego latania. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba87 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 awaryjny, nie awaryjny, ale GSa można naprawić wszędzie i wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Czemu od razu nie kupiłeś 600stki tylko marną 500ctke hihihi @edit: Gratulacje zakupu Suzuki ;) Edytowane 14 Listopada 2011 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Trzeba się oswoić z "większym" 4T ;) seba87, chyba źle mnie zrozumiałeś, to NSR jest awaryjna, co do GSa na razie nie mam zdania, JESZCZE się nie rozsypał. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gs ma osiągi jak nsr więc przesiadka trochę bez sensu, trzeba było brać szejsete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 No właśnie mnie też dziwi, czemu chłop zarzucił z GSa. Sporotwa 600stka byłaby idealna!Jego kasa, jego wybór - trzeba to uszanować :flesje: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 jak juz sie chwalisz to dawaj foty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Gs ma osiągi jak nsr więc przesiadka trochę bez sensu, trzeba było brać szejsete. NSR i GSa dzieli przepaść momentu obrotowego!!!, przypnij do NSR komplet kufrów dorzuć pasażerkę(ra) i wio w trasę, potem wykonaj te same czynności z GS500, i wtedy zrozumiesz różnicę... A ja gratuluję DOBREGO zakupu! GS jest bardzo wszechstronnym i ekonomicznym motocyklem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 A dziękuje dziękuje ;) Fotki będą, ale jak go troszkę ogarnę, stał sobie 2 latka, więc oddałem go w dobre ręce jak na razie ;) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi