Lukasz89 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Chyba najprostszym rozwiązaniem jest wsadzenie jakiegoś kaseciaka ładnego, żeby sie fajnie komponował z wnętrzem a zwykłe nowoczesne radyjko zamontować np w schowku. Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 http://allegro.pl/radioodtwarzacz-telefunken-retro-mp3-usb-sd-gw24-i1921011721.html ale według mnie będzie to tragicznie wyglądać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Kup stary samochód.Radio dostaniesz gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Za 500zł to nawet dobrego głośnika na przód nie kupisz.Za 500 zł to mu rolnik na polu michę sklepie... ...i jeszcze będzie musiał dopłacić za zniszczoną łopatę... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) Za 500zł to nawet dobrego głośnika na przód nie kupisz. Podejrzewam że nie masz w domu audio feelskiego sprzętu za 40tyś zł, więc.. :)za 1500zł można już skleić samemu dobre audio. A i można za 20tyś, ale u mnie mija się to z celem. To też tylko samochód jakby nie patrzeć. Kolejny temat schodzi na jakąś inną ścieżkę, czekam na inne propozycje co do retro-nowoczesnego radia, lub tak jak kolega wyżej wspomniał pozostanie mi schowanie sprzętu właściwego w schowku, bo w beczce jest dość wymiarowy schowek :) Edytowane 12 Listopada 2011 przez grebur Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Podejrzewam że nie masz w domu audio feelskiego sprzętu za 40tyś zł, więc.. :)Audiofilskiego się pisze!Feel-to możesz sobie posłuchać w swoim chrupku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 tak, dokładnie, schowaj radio w swym wymiarowym schowku i za kazdym razem podczas jazdy nurkuj by sie do niego dostać sterowac zdalnie swym audio feelskim zestawem za 40tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 pilot :icon_question: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 który nie działa przez zamkniety schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 o gustach się nie dyskutuje . To twój samochód i jak będziesz chciał to możesz mu dołożyć diodowe lampy za 199 zł z allegro i np spoiler/lotkę na klapie :icon_razz: Mogę ci tylko powiedzieć że MOIM zdaniem żadne współczesne radio nie będzie pasowało do tego samochodu . na twoim miejscu poczytałbym jaki sprzęt wsadzali do najbardziej wypasionych modeli w tamtych latach (radio , głośniki , okablowanie , ew dodatkowe wygłuszenia itp ) a uwierz mi ze zagra to 100 razy lepiej niż dzisiejsze radyjko za 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 I kosztować też będzie odpowiednio więcej. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolq Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Wiem z doświadczenia że jest ciężko z takim sprzętem, wystarczy sama stylistyka retro a już cena się dwoi, więc albo dajesz sporo pieniedzy za ładne radio do twojego mercedesa, albo nie przepłacasz, chowiesz radio do schowka i w ten sposób to zalatwiasz. Jest też 3 opcja, dobre radio kasetowe i zmieniareczka cd gdzieś schowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Podejrzewam że nie masz w domu audio feelskiego sprzętu za 40tyś zł, więc.. :)za 1500zł można już skleić samemu dobre audio. A i można za 20tyś, ale u mnie mija się to z celem. To też tylko samochód jakby nie patrzeć. Kolejny temat schodzi na jakąś inną ścieżkę, czekam na inne propozycje co do retro-nowoczesnego radia, lub tak jak kolega wyżej wspomniał pozostanie mi schowanie sprzętu właściwego w schowku, bo w beczce jest dość wymiarowy schowek :) Musisz się przyzwyczaić do "grupy trzymającej tematy". W swym super poczuciu humoru nie odczytali Twojego żartu " audio feelskiego"...a dobry jest. W temacie.Znajdź radio kasetowe ze sterowaniem zmieniarką, które Ci odpowiada KLIK i zakup do tego taki bajer KLIK.Rado sterujące zmieniarką napewno będą 4-ro kanałowe i wystarczą, żeby zrobić małą dyskotekę. Wzmacniacze , jeśli sie upierasz na posiadanie, są również sterowane z wysokiej częstotliwości czyli z wyjść głośnikowych(niekoniecznie NCZ czyli po coaxial {chinc})To ostatnie co mogę Ci doradzić, żeby nie chować radia w schowku, męczyć sie z pilotem i zamykaniem i otwieraniem schowka w celu obsługi. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolq Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Podejrzewam że taka zmieniarka USB/SD również może w znacznym stopniu psuć jakość dźwięku, nie ma to jak poczciwa zmieniara CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 zamontuj jakiekolwiek radio pasujące wyglądem - transmiter fm z usb, gniazdko zapalniczki pod kierownicą, zeby dostęp był w miarę swobodny i luz. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi