Skocz do zawartości

Kawasaki Ninja 250

Ołpi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedawno kupiłem kawe z 08r, sprowadzona z Hiszpani lekki szlif na prawą stronę oto pierwsza sesja

http://bikepics.com/members/junpl/08ninja250r/ mój pierwszy cięższy motocykl wczesniej simek dwa skutery i ostatni rok to była TZR50 2005r,

Mój znajomy ma taka powiem tyle to istny szatan jest! :icon_twisted: Podoba mi się także jego dźwięk. Gratuluje pięknej kawy. Szerokości! :flesje:

Moje pszczółki!:D

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/145206-mala-kolekcja-maszynek/

Kupie ramę od Kawasaki 125 cross!

• 4 tygodnie później...
  W dniu 7.12.2011 o 10:00, Tazzman napisał:

gratulacje! chyba jedyny rozsądny poniżej 20`tki, który kupuje motocykl pod siebie, a nie litra "pod kolegów"

Nie wszystkich do jednego worka ;)

Gratuluję, w porządku sprzęt :flesje:

'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...'

W dniu 7.12.2011 o 12:12, rexar napisał:

Nie wszystkich do jednego worka ;)

niestety przy tym wieku wrzucam wszystkich do jednego worka, bo sam mialem tyle lat i wiem co siedzi wtedy w glowie.

Nikt mi nie wmowi, ze 30 czy 40 latek bedzie zapier.. jak 20 latek, a nawet jesli jak bedzie to bedzie bardziej przewidywalny ze wzgledu na ilosc przejechanych km.

Moze to zabrzmi brutalnie, ale jestem za zmianami w nowym prawie jazdy i za tym, aby moto powyzej 75 koni bylo tylko dla osob powyzej 24 roku zycia.

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści

W dniu 11.12.2011 o 11:05, Tazzman napisał:

niestety przy tym wieku wrzucam wszystkich do jednego worka, bo sam mialem tyle lat i wiem co siedzi wtedy w glowie.

Nikt mi nie wmowi, ze 30 czy 40 latek bedzie zapier.. jak 20 latek, a nawet jesli jak bedzie to bedzie bardziej przewidywalny ze wzgledu na ilosc przejechanych km.

Moze to zabrzmi brutalnie, ale jestem za zmianami w nowym prawie jazdy i za tym, aby moto powyzej 75 koni bylo tylko dla osob powyzej 24 roku zycia.

No widzisz, a ja w tym wieku zaczynałem na 125tce, moi koledzy też, he he :icon_mrgreen: