Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Stycznia 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Miałem z nimi kontakt. W sumie trudno mi mówić o jakości użytkowania, natomiast wykonanie OK, nikt nie wrócił z jakimiś usterkami czy coś. Cena zdecydowanie atrakcyjna w porównaniu z "kłalitami".Nie wiem natomiast, czy brak homologacji nie może się przypadkiem okazać powodem problemów - np w przypadku jakiegoś wypadku ubezpieczyciel może wskazywać, że niehomologowana część mogła spowodować usterkę hamulców itd. Obojętnie jak durnie to brzmi lepiej pamiętać, że obecnie ubezpieczyciele łapią się każdej okazji żeby wydymać ubezpieczonego...Podobnie z klamkami...Takie sobie założyłem. Kińckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 i co glebil ktos w tych setach? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Z ubezpieczalnią się sądzę od roku to zaznałem tego "miodu" już trochę. Na szczęście siedzą tam niezłe matoły i "lajkoniki" w temacie motocyklowym więc na klamkach mogą się nie poznać. Oczywiście jednak gdyby ktoś ich uświadomił to natychmiast wykorzystają to przeciwko nam. Kiedyś słyszałem, że się komuś przyczepili do malowanego kasku aerografem. Chcieli udowodnić, że nieoryginalny lakier mógł obniżyć wytrzymałość kasku i że taki kask stracił przez to homologację. Dla nich to tak jakby facet bez kasku jechał a taki to się już tylko prosi sam o śmierć i wypadek. Nie wiem jak się to skończyło ale na te pijawki i oszustów trzeba na pewno uważać. Czasem dużo łatwiej wrócić do zdrowia fizycznego po wypadku niż do psychicznego po utarczkach z ubezpieczycielem. Klamki kupuję z UK, myślę że będą dobre skoro takie macie i chwalicie, dzięx za pomoc. ;) Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi