ucizze Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 a regneracja to ksozt 300zł a sam amor kosztuje 150.. I jest ogromna różnica w budowie amora z 2002 a 2003 niestety.. Tu zdjecia amora z 2005 r niby tak samo wygląda zdje 1,2,3. Bo ja sie przyjzęć budowie amora z roku 2002 lu 2001 nie maja tej stalowe główki takiej http://allegro.pl/kawasaki-zx6r-636-02r-amortyzator-i1847459275.html a tu amor z 2003 w górnym roku ostatnie zdjęćie A masz pewnosc ze ten amor za 150zl jest sprawny? tak mam gwarancje rozruchowa z motocykla co zrobić 6tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Jak na 6000km. to jakoś mizernie wygląda.Ja bym takiego gówna nie kupił. Oj tam jedno zero ucieklo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucizze Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Nie to nie jest ten co na fotach :D ale dam moto do mechanika i on oceni czy trzba wymieac czy nie spręzyna jest na maxa skręcona i może pusci :) zawsze by sie coś do amora skrętu zaoszczedziło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Mnie to wygląda na rzeźbę w gównie, takie przekładki. Miałeś siano na sportowy motocykl, zaawansowany technicznie i skomplikowany to powinieneś mieć siano na jego utrzymanie i naprawy. A z tego co widzę to masz tylko siano w butach. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucizze Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 nie chodzi o kase tylko o to gdzie znajde dobry amor... A nowy kosztuje 4tys a ohlins nowy 4,5 wiec jesli mi znajdziesz amor odrazu wezme ale taka prawda ze jak nie załorze to nie sprawdzeczy czy jest ok. dwa powiedzcie mi czy warto robić serwis typu robota z wtryskami wymiana oleju w lagach ustawienie jakiś tam iglic czy czegoś wymiana świec, taki grubszy remont przed zima zeby motocykl był już gotowy na przyszły sezon? czy niema sensu robić tego przed zimą? i dopiero na wiosne sie zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Mnie to wygląda na rzeźbę w gównie, takie przekładki. Miałeś siano na sportowy motocykl, zaawansowany technicznie i skomplikowany to powinieneś mieć siano na jego utrzymanie i naprawy. A z tego co widzę to masz tylko siano w butach.W głowie chyba niestety też, sądząc po umiejętności formułowania zdań w języku polskim. Masakra... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Oczekujecie wersalu, w momencie, w którym za 5-6k można kupić ściga i się lansować po wsi :) Czasy wspaniałych mężczyzn na wspaniałych maszynach już się skończyły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Czyli teraz są czasy podcierania dupy szkłem? Niestety, przyzwyczajaj się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Panowie powinno być na temat, Qurim i YUBY mają rację bo gołodupcy nie powinni posiadać takich motocykli.On sam nie jest pewny co ma ponieważ w swoim profilu napisał ZX6RR 636 :banghead: ciekawe gdzie kupił taki model?Wywaliłem do kosza jeden jego temat to napisał następny. Podejrzewam, że albo jego polonistka w podstawówce razem z jego tatusiem pili piwo pod budką albo ze względu na wiek skończył swoją edukację. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 sprzedaj motor i daj sobie spokoj.albo kup sobie auto tam bedziesz mial 4 amory do wymiany,ciekawe co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi