athom Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) wiem, że to może nie to forum :wink: ale skoro nie mogę się pochwalić póki co motocyklem to się chwalę tym że prowadziłam ciągnik siodłowy czyli potocznie zwanego TIRa bez naczepy :smile: Ale było fajowo co prawda nie tak jak na motorze ale stanowisko na wysokościach :tongue: musiałam spróbować i musiałam się pochwalić Edytowane 16 Października 2011 przez athom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) No to fajno. Zawsze jakieś przeżycie na koncie. Mnie spotkał kiedyś zaszczyt prowadzenia lokomotywy ET-22 a potem pociągu. Kilka kilometrów ale jednak coś. Ruszenie z miejsca, rozpęd i utrzymanie prędkości. No i trąbienie. :buttrock: Edytowane 16 Października 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) Ja nie potrąbiłam.... ale jakie to ma bajery w środku a prowadzi się lepiej niż nie jedna osobówka ... chociaż ciuchci nie przebiję :dry: :) a autko nówka - nierdzewka dopiero 20 tys. km na koncie :) Edytowane 16 Października 2011 przez athom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 a jakie auto? ja jezdze meśkiem actrosem megaspace.automat.klima postojowa itp-ful opcja. 4tys km dopiero. tak tez sie troche chwale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) REnia (Renualt) ale co on tam jeszcze ma za cyferki to nie wiem bo to akurat najmniej mnie interesowało :tongue: Edytowane 16 Października 2011 przez athom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 To teraz musisz z naczepa:P tez sie fajnie manewruje :D Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 nie wiem czy by sie właściciel zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 moj pierwszy (i dalej obecny) szef tez miał opory z początku przyjmując mnie do pracy :D Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 ... ale kto wie :biggrin: a w przyszłym tyg. albo za dwa mam w planach zrobić z renatką 20 km :icon_biggrin: bo na więcej tak turystycznie to trochę za dużo ona pije tak tylko że ja nie mam prawka na takie duże :icon_biggrin: dziś był mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 a jakie auto? ja jezdze meśkiem actrosem megaspace.automat.klima postojowa itp-ful opcja. 4tys km dopiero. tak tez sie troche chwale. heh, tez jeżdżę roburem ale LS i spokojnie ponad bańkę mam przejechane :) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 zazdroszcze. Nie mialem okazji, a zawsze chcialem. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 ja też zawsze chciałam ..... :biggrin: tak samo jak chciałam mieć motor i będę mieć i to jaki! a co! chociaż szczerze mówiąc to myślałam że szybciej sie dorobię moto niż usiądę za kiero siodłacza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 heh, tez jeżdżę roburem ale LS i spokojnie ponad bańkę mam przejechane :) no mowia niby ze to robur.ale prawda taka ze wygoda i komfort jest i to lepszy niz w innych.np-iveco.reno.itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 nie wiem jak ms bo nie miałem do czynienia ale ls trzepie po kabinie jak piłeczkami w lotto, przez taki włocławek to szybciej nie pojedziesz jak 30km/h bo z kabiny wylecisz, dla porównania jeżdżę jeszcze Renault Premium to nic nie czuc nawet przy 90km/h ale za to w kabinie ciasnota, jedno drugiemu nie równe :D Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 to renualt które ja prowadziłam to reno premium 460 dci dla mnie super i ma czadową deskę...i dostałam obietnice że właściciel mnie nauczy jeździć całym składem :biggrin: :biggrin: :biggrin: chyba szuka zmiennika :icon_question: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi