Limo Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zamienie swojego VW LT35 z 2004 roku na jakies moto, z doplata drugiej strony. Moto najchetniej jakas szlifierka ale jestem otwarty na wszelkie propozycje :). Wiecej info na pw. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Moze byc F3? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 No jacha, ze swojego zrobie dawce czesci :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A jaka cena za toto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 20 tys do negocjacji Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja szukam busa. Mogę ci zaoferować zamianę na VFR 1200F, 2010r, Wszystko igła, oprócz setów. Trochę przytarte.Jeżeli chcesz dopłacić, to zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Sorry josha ale nie mam z czego dopłacić :). Bardziej mi potrzebna gotówka. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi