młodyy Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Zdałem godzinę temu kategorie A1 teraz czekam na pieniążki i kupuje gpz 500s po otrzymaniu prawa jazdy :)Kategorie A będę robił w czerwcu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifcia Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Gratki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 A1 i GPZ 500 ? A1 jest do 125ccm i 11kw. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ale z A1 za brak uprawnień zamiast 500 mandatu zapłaci 300 :icon_mrgreen: a autorowi gratuluje zdania :flesje: :flesje: Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodyy Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Wiem że do 125 ale nic na to nie poradzę. Mam zamiar zrobić A jak tylko ukończę 18 lat. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 No to brawo :clap: . Za głupotę. Męczyłeś się z nauką, kursami i egzaminem po to aby nadal jeździć nielegalnie. :banghead: Czy tylko ja jestem taki tępy czy Wy też nie rozumiecie takiego postępowania? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Nie kalkuluje się to, egzamin na A1 to koszt około 1000zł, plus egzamin to będzie 1160zł. Mandat za brak prawa jazdy 500zł, za brak kategorii to 300zł. I tak jesteś w plecy 1460zł. Nie rozumiem tego postępowania. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolidasko Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Nie kalkuluje się to, egzamin na A1 to koszt około 1000zł, plus egzamin to będzie 1160zł. Mandat za brak prawa jazdy 500zł, za brak kategorii to 300zł. I tak jesteś w plecy 1460zł. Nie rozumiem tego postępowania.Dla takich ludzi egzaminator puści go za pierwszym i od razu spodnie do krawca na powiększenie kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodyy Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) qurim? Skoro mam pieniążki i nie mam z nimi co robić to jednak będę jeździł. Po za tym policja tak rzadko zatrzymuje motocyklistów i równie dobrze może się okazać że nie zatrzyma mnie przed te 9 miesięcy do zrobienia A? (zakładając że będę jeździł zgodnie z przepisami)Tak czy siak do zrobienia A potrzeba tylko 10 godzin dodatkowych więc 250zł + egzamin 140 i w sumie dopłacam do A1 390zł więc to nie jest taka ogromna kwota. Edytowane 7 Października 2011 przez młodyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 W przypadku tylko kontroli przez Policje to istotnie skończy sie na 300 pln-ach.Gorzej jak spowodujesz szkodę-wówczas będziesz musiał zwrocić za wszystkie szkody, a jak spowodujesz obrażenia na innym uczestniku ruchu lub tez uszczerbek na zdrowiu, to będziesz rentę płacił mu do końca życia. Ale skoro wspominasz,że masz pieniążki to droga wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 A oprocz mandatu nie bedzie tez odroczenia egzaminu na A o kilka lat? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodyy Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Kto wie? może będzie, po za tym gorączkujecie nie mam na razie motocykla zima się zaczyna więc teraz raczej nie kupie.Pewnie go kupie 2 miesiące przed zrobieniem kategorii A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi