Żurek Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 W końcu mogłem sobie pozwolić na większy wydatek (w mojej skali większy ;]). I oto w garażu zawitała Suza GS550e z 1981r. Wydaje mi się że lepszej za te pieniążki znaleźć się nie dało ;] No chyba że Jawe 350 po remoncie czy MZ 250.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Fajny youngtimer :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dobry material na cafe racera ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 kozacki, tylko kanapa to jakiś pasztet dla karla, lakier przynajmniej na zdjeciu zachwyca. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 pięknie utrzymana :flesje: :flesje: ale tak jak Limo - pięknie się będzie prezentować jako cafe racer :crossy: ps: ma kick starter ;> Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Więc tak lakier. No na zdjęciu ładny, w rzeczywistości widać po nim że ma swoje lata, ale to kosmetyka.Kanapa faktycznie nie wiadomo poco tak wykonana, przyjrzę się jej i trzeba będzie to poprawić.Kick startera już niema (2 lata wstecz jeszcze był montowany) :icon_evil: . Szkoda, z tą zabawką był by na pewno ciekawszy.A jakiekolwiek przeróbki odpadają. Na wejściu podoba mi się jego sylwetka i nie chcę pchać w to swoich łapsk.Przebieg 72tys z groszami. Na prace silnika naprawdę niema co narzekać. Z 49kobył które dała mu fabryka 45 generować powinien bez problemu :D Edytowane 16 Września 2011 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 fajny, na prawdę fajny. nawet ta kanapa aż tak nie razi. Zrób z nią coś i będize git. Jak na lakierze nie ma większych uszkodzeń i jest oryginalny to ja bym tylko dobrze zabezpieczył i pielęgnował. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) skoro tak, to nic tylko konserwować i polerować :flesje: :flesje: oby się dobrze jeździło :buttrock: :crossy: Edytowane 16 Września 2011 przez Diabel_Piszczalka Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Co najwyżej ramę trzeba przejrzeć. Farba się połuszczyła tu i ówdzie, i ruda będzie wyłazić. Reszta to polerka, i może gdzieniegdzie srebrny czy jakiś w tym rodzaju lakier do paznokci. Właśnie na takie miejsca jak napis Suzuki na silniku, i po drugiej stronie napis DOHC który trochę się porysował i słabo go widać. A wyglądał by naprawdę super ;]No i tylna lampa to jest już poważny problem :icon_biggrin: bo jest nie oryginalna :buttrock: No to i tyle z mojego dokładniejszego już przejrzenia maszynki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Suzi jest naprawdę spoko!!! :buttrock: Dbaj o nią bo takich stanów nie jest wiele. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi