mifcia Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Przyszła wreszcie kolej na mnie :rolleyes: Po "pierwszej glebie na moto" i zdjęciu gipsu z nogi zdałam dzisiaj prawko (kat A). :biggrin: Jeszcze tylko rehabilitacja i widzimy się na drogach w następnym sezonie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 mifcia gratki ja dziś też zdałem ;) dozobaczonka na stolecznych drogach :) Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Nooo wreszcie.Moje najszczersze gratulacje.Całuję. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifcia Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 mifcia gratki ja dziś też zdałem ;) dozobaczonka na stolecznych drogach :) dzięki i również gratuluje Nooo wreszcie.Moje najszczersze gratulacje.Całuję. Lepiej późno nić wcale :icon_razz: :icon_mrgreen: Dziękuję. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Słoneczko, to ja jeszcze raz - teraz tak oficjalnie :). GRAAA TUUU LAAA CJEEEE!Kompletuj wszystko, kupuj motonga i pałujemy od wiosny :buttrock: I Martolinę bierz "za łeb" ;) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Gratulacje i do zobaczenia na trasie :buttrock: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Gratulacje :buttrock: :buttrock: :buttrock: ! Coraz nas więcej, kobitek :biggrin: . Się rehabilituj i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi