Limo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Gorzej niż w Radomiu chyba nie będzie :laugh: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Impreza bardzo udana. Organizacja na wysokim poziomie i złego słowa nie można powiedzieć. Szacun dla Artura za zorganizowanie wszystkiego i cierpliwość do niezdyscyplinowanych uczestników..Tor wg. mnie fantastyczny. Plan miałem taki, że w sobotę jeździmy po Lublinie, a w niedzielę ciśniemy na Radom. Jednak po pierwszym dniu wpadliśmy (zwłaszcza ja) w taki zachwyt, że zostaliśmy na niedzielę.Wzniesienie, jakiego nie spotkałem nigdzie to chyba największy atut. Coś czego nie ma nigdzie. Nie mam słów by opisać wrażenia. Po prostu trzeba tam jechać i samemu doświadczyć.A poza tym, to znam Yubego. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 A poza tym, to znam Yubego. no to jest temat nieoceniony, mogę być Twoim znajomym na fejsie? :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ale tak od razu? Może pojeździmy najpierw. Tak dla zachowania pozorów. ;) A Ty Limo gdzieżeś był? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 A połamało mnie w krzyżu. Starość nie radość. Ale gdybym wiedział że będziesz to bym się jakoś zmobilizował, a Ty takie żarty sobie stroiłeś z nowego toru :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dajcie znać jak będziecie, wezmę popcorn i będę kibicować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jakie tam jest tempo ? Macie jakies onboardy ? Na jutubie jest tylko kilka i nie widać prędkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Tempo radomskie. W najszybszy około 90 - 100 na wejściu. Jeżdżąc sv-ką 650SS nawet 4 wrzucałem. Ale na ZX6 optymalnie było na 1 i 2.Nie mniej warto. Ja polecam.A tak w ogóle to znam Yubego. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 RSą jeździłeś tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Nie. Tylko fałką i parę okrążeń zetiksem. RS bym świata nie zawojował bo są momenty, gdzie się schodzi do prędkości może ze 30 km/h i nawet na 1 mogłoby być słabo. Jest jeden moment tak ciasny jak na Kisielinie. A moja RS już dupy nie urywa. Po remoncie nie jedzie, a dołu nie ma wcale. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 12-13 i 19-20.09 ale w Białej Podlaskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Rozmawiałem z Arturem na miejscu i zapraszał na ODTJ w terminie 19-20 września. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja nie mogę. 20 września to bedę pakował motory na Pannonię. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ok sory, widocznie słabe źródło informacji mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi