Steinmetz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Najprawdopodobniej ja będę leciał w sobotę. Też będzie to pierwszy raz na torze i mam pytanie do ogółu. Czy wpuszczą z głośnym wydechem i bez crashpadów? Cytuj only ONE - R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 w ten weekend na torze Yamaha robi jakąs promocyjke... jamahowicze wjeżdżaja za pół ceny i nawet jakies nagrody dla najlepsiejszych z najlepszych mają być podobno Yuby dostanie za samo pojawienie się za torze :) szczegóły na scigaczu: http://www.scigacz.pl/Yamaha,zaprasza,na,zamkniecie,toru,Lublin,19226.html Miłego upalania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A to nie wolisz do Białej Podlaskiej na tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć, Jaka jest nawierzchnia w Lublinie porównując np do toru w Radomiu? Chodzi mi dokładnie o porowatość asfaltu. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Radomring ma dużo lepszą nawierzchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ale na Białej fun większy :) Szczerze to jak Sherman pisał, że już na kartingi po BP i Poznaniu nie chce mu się jeździć to nie rozumiałem... Co prawda na Poznaniu jeszcze nie byłem, ale juz rozumiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wielkie dzięki. Wybieram się do Lublina w sobotę na drugą sesję, czy ktoś się wybiera z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 wrzuciłem dziś 2 filmiki krótkie z zakrętów na BP: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @PCe Ja z kolegą Steinmetz wybieramy się na drugą sesje z Wawy. Ja jadę z plecaczkiem. Jak chcesz jechać z nami to daj Tel na PW to zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiush Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeśli ktoś jedzie do Lublina z Warszawy w sobotę z wolnym miejscem na przyczepie to ja chętnie się dołączę.. Cytuj Człowiek człowiekowi motocyklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Będę miał kamerkę. Więc może jakieś sceny do serialu sie dokręci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeżeli ktoś ma wolne miejsce na przyczepce/pace na jeszcze jeden motocykl to też bym się chętnie przejechał - sobota lub niedziela, nie robi mi to różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiush Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Szału zara dostanę z to pogodo! Przed 12 było, że w niedziele leje i 16 stopni, a w sobotę spoko, teraz się odmieniło i w sobotę leje i 16 stopni, a w niedzielę spoko. to jak ma w końcu być? wie ktoś? :P Cytuj Człowiek człowiekowi motocyklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiush Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Mnie wkręcają te prognozy -teraz tu jest, że dopiero sobota w nocy deszcz, a gdzie indziej, że i sobota i niedziela ciepło, ale w sobotę cieplej.http://www.pogodynka...a/lublin_lublin Edytowane 28 Września 2012 przez arcadiush Cytuj Człowiek człowiekowi motocyklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Polecam tą prognozę, najlepiej mi się zawsze sprawdzała:Windfinder - lublin Wychodzi, że macie 2 dni dobrej pogody, po prostu front przechodzi i się modele trochę gubią. W sobotę gorąco, w niedzielę chłodniej po z północnego zachodu nawieje zimniejszego powietrze i tyle :) Warto sobie poklikać z lewej strony kolejne godziny i zobaczyć symulację zachmurzenia, to dużo daje informacji: Zachmurzenie Edytowane 28 Września 2012 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi