Ogonnek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Więc malduje Nie skończyli mają się ku końcowi. budowa oddaliła się od winkli dlatego piachu już nie ma lecz zostały te kamyki z pobocza. Myślę że w przyszłym sezonie bedzie rewelacja jak się to pobocze ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Cóż, czekamy do przyszłego sezonu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_CBR Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Bylem zobaczyc co z remontem naszych radzyminskich zakretow. Remont chyba zakonczony tyle że nie da się już jezdzic po winklach. Połatali trase sliskimi latami. W prawy łuk wchodzilem zazwyczaj 100 110 knh. Dziś przy 75 tyl stracil przyczepnosc. Także najlepszy kawalek w okolicy to już historia. Został jeszcze środkowy zakręt i skrzyżowanie, tego nie ruszali. Duży można próbować w lewo, bo w prawo po wewnętrznej rzeczywiście jest ślisko. Trzeba czekać aż tiry i autobusy to rozjeżdżą, jeździ ich kilkanaście dziennie więc to raczej kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Został jeszcze środkowy zakręt i skrzyżowanie, tego nie ruszali. Duży można próbować w lewo, bo w prawo po wewnętrznej rzeczywiście jest ślisko. Trzeba czekać aż tiry i autobusy to rozjeżdżą, jeździ ich kilkanaście dziennie więc to raczej kwestia czasu. Widzę że mieszkasz niemal na winklach, więc będziesz najlepiej poinformowany co do stanu faktycznego. Gdyby się coś zmieniło to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja raczej sobie je odpuszcze. Przed remontem już było niebezpiecznie, teraz to już za duze ryzyko. Raz na jakis czas lepiej jechac na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_CBR Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Widzę że mieszkasz niemal na winklach, więc będziesz najlepiej poinformowany co do stanu faktycznego. Gdyby się coś zmieniło to daj znać. Trudno, żebym nie był poinformowany jak mieszkam kilometr od nich. :) Ja raczej sobie je odpuszcze. Przed remontem już było niebezpiecznie, teraz to już za duze ryzyko. Raz na jakis czas lepiej jechac na tor. Przed remontem bardzo dobrze się jeździło, byle było tylko sucho.Dwie godziny temu schodziłem na kolano w środkowym i na skrzyżowaniu. Jedynie duży odpuszczam póki co. Całkiem fajnie można pojeździć też w tym drugim miejscu, o którym pisałem, tym bardziej, że nie ma tam aż tyle prostych - krótsza trasa ale więcej zakrętów i łuków. Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez Kamil_CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja najbardziej lubilem ten dluzszy luk. Co do skrzyzowania to mnie tam rzucalo troche i balem się wchodzic. Jezdzilem tam z jednym kolega z forum i moto z pobocza pomagalem wycigac. Gdyby jechalo cos z naprzeciwka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Może śmiesznie to zabrzmi ale są bezpieczniejsze miejsca, z lepszym asfaltem w samym środku centrum WWA :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja raczej sobie je odpuszcze. Przed remontem już było niebezpiecznie, teraz to już za duze ryzyko. Raz na jakis czas lepiej jechac na tor.Nie sądziłem że kiedyś przeczytam tutaj taki post. Na szczęście się myliłem ;-)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jest ktoś chętny jechać na tor do Radomia w ten piątek 10.08 na 9 rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wszystko zależy od papierów. Dzwonię codziennie ale ciągle nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Odpuść papiery :) Nie masz przyczepki na moto, to byśmy zapakowali i pojechali autem? Tor Radom w ten piątek 10.08 zbiórka 7.30 Piotr i Paweł lub inna do ustalenia.Chętni:Marcinrednose,Sebastian R6 (jak odbierze moto z warsztatu),Michalski (jak odbierze dowód :)….… Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nie kuś, bo i tak mi ciężko wytrzymać ;) Bez papierów nie jadę. Raczej. Przyczepki niestety nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja miesiąc nie jeździłem już na moto. Przedwczoraj tylko wypadłem zobaczyć winkle, no i wtedy co w piątek wyskoczyliśmy na winkle. Teraz jak wsiądę to jak pierwszy dziewiczy rejs Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Marcin, w piątek nie będzie pogody. Ma popadywać przynajmniej do soboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi