rebel Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Danon, oliwa do lag potrzebna, byle nie Castrol :DDaj jakieś info z cenami na PW. Wychodze z pracy o 14 i mam po drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Rebel, mam coś czego nawet Danon nie przebije :P Ale niech najpierw napisze co ma :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dawaj Limo na PW bo sprawa raczej pilna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dobra, to nie tajemnica wiec masz :) http://moto.allegro.pl/valvoline-fork-oil-sae-10-olej-do-amortyzatorow-i2472561243.html Sklep też jest na Pradze. W zeszłym tygodniu się zaopatrzyłem a w weekend zmieniałem i już nie muszę mieć maksymalnie wkręconych lag :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Całkiem blisko :) ...wpadne po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 o super:) dobra w razie czego jeszcze się zmówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Podbijam jeszcze temat jutrzejszego wypadu na tor do Radomia.7:30 start z piotra i pawla. Chetni dopisywac się:1 marcinrednose2 Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak87 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam Wszystkich. Kto jest chetny dzis polatac jak pogoda dopisze mysle ze start okolo 20:00 gdzie to dam jeszcze znac. Ja z chęcią podjadę, tylko że ok 20:30 / 21:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam Wszystkich. Kto jest chetny dzis polatac jak pogoda dopisze mysle ze start okolo 20:00 gdzie to dam jeszcze znac. Nie miejcie złudzeń, wieczorem tylko burze, deszcze i gdzieniegdzie trąby powietrzne! Słonce będzie za jakiś tydzień :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chesss Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 nom chyba dziś się nic nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Chętnina jutro na Radom: 1. Marcinrednose2. Michalski3. Daimler (z forum R1R6) Pogoda ma być 16-20 stopni bez deszczu. Michalski spotkajmy się o 7.00 pod PiP bo z Daimlerem umówiłem sie 7.45 w McDonald w Jankach.Wiesz gdzie tam Mak jest? Edytowane 19 Lipca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Chętnina jutro na Radom: 1. Marcinrednose2. Michalski3. Daimler (z forum R1R6) Pogoda ma być 16-20 stopni bez deszczu. Michalski spotkajmy się o 7.00 pod PiP bo z Daimlerem umówiłem sie 7.45 w McDonald w Jankach.Wiesz gdzie tam Mak jest? Tak się składa że znam wszystkie Maki, więc trafie.Jutro na torze jest impreza zamknięta. Więc nie polatacie. A co się tam jutro dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Ożesz kur... Jest jeszcze jakas opcja w orębie 100-150 km za podobną kasę? Edytowane 19 Lipca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie miejcie złudzeń, wieczorem tylko burze, deszcze i gdzieniegdzie trąby powietrzne! Słonce będzie za jakiś tydzień :wink: Tiarella Moto już ogarnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Tor jest dostępny w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi