marcinrednose Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Pytanie do tych co się znaja na jezdzie na torze. Czy temperatura ponizej 20 stopni jest wystarczajaca na tor żeby pocwiczyc skladanie czy na Radomiu wtedy nie nagrzeje opon i moze być slisko? Mam zwykle micheliny pilot power 2ct. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Michalski w Wawie na 100% dostaniesz.Poszukaj na allegroszu, a jak nie to w ostateczności w motoakcesoria koło M1 powinni mieć. Byłem dziś w Motoriście i w obu Motoakcesoriach i w czymś tam jeszcze na Al. Krakowskiej. Trzy sklepy nie miały, czwarty miał jedną parę iskrzących. A na allegro, z Warszawy znalazłem tylko Probikery, których się ktoś pozbywa. Coś mi się nie widzą za bardzo. Ja mam jeszcze dwa komplety iskrzących ale kolor nie bardzo bo fioletowy. No faktycznie, nie bardzo. Np owiewki24 Ok, obadam, dzięki. Edytowane 18 Lipca 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chesss Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 nie tylko connecticut sucks :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Pytanie do tych co się znaja na jezdzie na torze. Czy temperatura ponizej 20 stopni jest wystarczajaca na tor żeby pocwiczyc skladanie czy na Radomiu wtedy nie nagrzeje opon i moze być slisko? Mam zwykle micheliny pilot power 2ct. To jest idealna pogoda na tor. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) To jest idealna pogoda na tor. Dzięki, myslalem ze czym cieplej tym lepiej. Jeszcze jedno pytanko. Miał ktoś do czynienia z przewodami w stalowym oplocie ktore sprzedają na owiewki24? Michalski, tak na szybko w google sprawdziłem, zobacz tu jeszczehttp://www.motolizak...1a&dostepnosc=1 Edytowane 19 Lipca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Pytanie do tych co się znaja na jezdzie na torze. Czy temperatura ponizej 20 stopni jest wystarczajaca na tor żeby pocwiczyc skladanie czy na Radomiu wtedy nie nagrzeje opon i moze być slisko? Mam zwykle micheliny pilot power 2ct.spokojnie, da rady.Jeździlismy przy wiekszych mrozach i trzymało:) Dzięki, myslalem ze czym cieplej tym lepiej. Jeszcze jedno pytanko. Miał ktoś do czynienia z przewodami w stalowym oplocie ktore sprzedają na owiewki24? Michalski, tak na szybko w google sprawdziłem, zobacz tu jeszczehttp://www.motolizak...1a&dostepnosc=1Chiński gruz, kup sobie w PTM-ie w nieporęcie Goodrige'aNa hamulcu nie oszczedzaj, na radom bez znaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 To ide za ciosem z pytaniami :)Za chwilę będę musiał zmienić klocki z przodu.Do mojego modelu chcę NISSIN 2P210 ST (sinterowane). (Nie są to typowo torowe klocki, ale boje się że jak wezme torowe to będą hamować tylko jak będą miały cały czas wysoką temperature. Chyba ze się mylę?)Koszt na przód ok 370 zł. Dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Panowie i Panie , na ul. wysockiego 15 (bródno) jest otwarty sklep , w którym pracuje a którego właścicielem jest Tomek (cbr 1000rr) Mamy części motocyklowe i samochodowe, oleje , świece, itp itd:) po SUPER cenach , na hasło forum motocyklistów dodatkowe zniżki :) Mój telefon 662-987-222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Sinterowe klocki dają najlepszą skuteczność w warunkach drogowych. Ja mogę polecić klocki Brembo. W weekend zamontowałem zaciski od horneta z takimi klockami i jest bajka, znowu mogę hamować dwoma palcami (mimo że wcześniej też miałem sinterowe EBC HH). Danon, możesz podac adres strony internetowej? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Limo , stronka jeszcze jest w robocie powiedz jaką część byś chciał i w ciągu godziny mam ją na sklepie jeżeli jest dostepna na magazynie a jezeli nie to na nastepny dzien:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki, na razie nic nie potrzebuję, ale chciałem sobie przejrzeć sklep online :) Gratuluję roboty ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki dzięki:) niedlugo na tor poleciec trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Marcin, dzwonilem. Nie maja ani tam, ani w kolejnych trzech miejscach. Kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki dzięki:) niedlugo na tor poleciec trzeba:) Jest szansa że w sierpniu pojadę na motopopołudnie do Poznania więc jakby co to wbijaj ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam Wszystkich. Kto jest chetny dzis polatac jak pogoda dopisze mysle ze start okolo 20:00 gdzie to dam jeszcze znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi