marcinrednose Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Panie Szybki, my już za starzy - nie zrozumiemy tego, trzeba się z tym pogodzić. Był ktoś na czymś takim. Warto jechać czy szkoda czasu?http://www.moto-sekcja.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=132:szlifowanie0707&catid=1&Itemid=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 1- Szybki2- Marcinrednose3- Herman4-TybuR5-.........6-.........itd.Będę chyba pod PiP..jak nie to jak zawsze na Cargo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Był ktoś na czymś takim. Warto jechać czy szkoda czasu?http://www.moto-sekc...atid=1&Itemid=5 jak bys sie wybieral to ja tez chetnie pojade bo samemu mi sie nie chce :P Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 pewnie w piątek w nocy będę wiedział dopiero :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja bede pod PiP Szybki, jasne mog? Ci wszystko pokazac i wytlumaczyc, trzeba si? jako? spotkac. Z gory przepraszam wszystkich tych ktorych tak denerwuje ortografia, ale odpisujac z telefonu nie mog? uzywac polskich znakow poniewaz zamiast nich pokazuje si? ??? W sumie to bardziej znaki interpunkcyjne ni? ortografia, ogolne szalenstwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Limo, tak z czystej ciekawości zapytam - byłeś może na Cargo jakieś 2-3 tygodnie temu? To chyba czwartek był..Nie pamiętam dokładnie daty ale nie więcej niż miesiąc temu to było.. ;) Nie, to nie byłem ja. Byłem tam raz, ze znajomym podjechałem poćwiczyć gumy ale pamiętam że to było w środę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ktoś chętny żeby dzisiaj się trochę pokręcić po mieście wieczorem? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 1- Szybki2- Marcinrednose3- Herman4-TybuR5-Sebastiannn6-......... Będę pewnie na winklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksar- Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 1- Szybki2- Marcinrednose3- Herman4-TybuR5-Sebastiannn6-Luksar-7- ........jak będziecie lecieć na cargo, to się dołączę, z winklami zobaczymy ;) Cytuj NIE DA SIĘ POSKROMIĆ BESTII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 siemanko chłopaki, ja też będę bo nie latałem już chyba ze dwa tygodnie, w końcu mi moto zardzewieje :) 1- Szybki2- Marcinrednose3- Herman4-TybuR5-Sebastiannn6-Luksar-7- Natraps8-.........Będę pod PiP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Przybyszewska-Malec Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wycieczka rusza w Czwartek godzina 19:00 parking przy Piotr i Paweł na przeciwko Ikea teren M1 Marki. 1.- Piewszy cel winkle za radzyminem (Ci z Nas co znają drogę mogą bezpośrednio się tam kierować z pominieńciem PiP2.- Po małym treningu lecimy na Cargo (tam dobieramy resztę chętnych, szybka burza muzgów i w miasto, ciekawe.pomysły mile widziane) Gdyby pogoda się popsuła możemy polecieć do pubu dla motocyklistow 2oo na zimnego Lecha free Link poniżej. www.2kola.com Chętni dopisywać się (z info gdzie będą czy PiP czy winkle, co by było wiadomo na kogo czekać. 1- Szybki2- Marcinrednose3- Herman4-........5-.........6-.........itd.Cargo Ja dołaczam na Cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) 1- Szybki2- Marcinrednose3- Herman4-TybuR5-Sebastiannn6-Luksar-7- Natraps8-Ogonnek9-.... Wódeczki z wami jeszcze nie piłem ale będe :)Tylko zależy od pracy o której skończe czy PiP czy winkle ostatnio trafiłem to i teraz nie będzie problemu . Edytowane 3 Lipca 2012 przez Ogonnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśśś Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Hej,akurat trafiłam na wasz wpis na fb - no i jestem.Może nietypowo zabrzmi to co chcę napisać, ale cóż..Kocham moto (raczej sporty), swego czasu sporo latałam jako plecaczek, później trochę jako kierowca, ale z tej perspektywy dopiero zaczynam. Nie dorobiłam się jeszcze własnego sprzętu, a bardzo tęsknię za wypadami na miasto, za miasto itd.No i teraz pytanie do Was, może komuś z Was brakuje czasem towarzystwa i czuje się na tyle pewnie, żeby wziąć sobie dodatkowe obciążenie na plecy?Jeśli o mnie chodzi, to pasażerem jestem raczej bezproblemowym. Mam 27 lat, 177cm wzrostu i ważę ok 60kg (niektórzy ponoć zwracają na to uwagę przy doborze pasażerów). Nie boję się prędkości, ładnie się składam... Mieszkam na Ochocie (blisko centrum i cargo) :) trochę dalej od Marek, Ząbek i Zielonek.Na wszelki wypadek dodam, że nie interesują mnie propozycje matrymonialne, chodzi tylko o wspólną radochę z latania :)Co Wy na to? Pozdrawiam forumowiczów, Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Hej,akurat trafiłam na wasz wpis na fb - no i jestem.Może nietypowo zabrzmi to co chcę napisać, ale cóż..Kocham moto (raczej sporty), swego czasu sporo latałam jako plecaczek, później trochę jako kierowca, ale z tej perspektywy dopiero zaczynam. Nie dorobiłam się jeszcze własnego sprzętu, a bardzo tęsknię za wypadami na miasto, za miasto itd.No i teraz pytanie do Was, może komuś z Was brakuje czasem towarzystwa i czuje się na tyle pewnie, żeby wziąć sobie dodatkowe obciążenie na plecy?Jeśli o mnie chodzi, to pasażerem jestem raczej bezproblemowym. Mam 27 lat, 177cm wzrostu i ważę ok 60kg (niektórzy ponoć zwracają na to uwagę przy doborze pasażerów). Nie boję się prędkości, ładnie się składam... Mieszkam na Ochocie (blisko centrum i cargo) :) trochę dalej od Marek, Ząbek i Zielonek.Na wszelki wypadek dodam, że nie interesują mnie propozycje matrymonialne, chodzi tylko o wspólną radochę z latania :)Co Wy na to? Pozdrawiam forumowiczów, Asia No i zaraz będzie się działo na forum :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśśś Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi