TybuR Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Sebastiann jak coś to daj znać to też skoczę z Wami na winkle.. ;) Danon albo Szybki wyślijcie mi tą fotę na maila: [email protected] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Co to za tajemna fota?Dajcie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ok TybuR jak będę leciał na 100% się odezwę. To i ja tą fote przygarnę niech ktoś wyśle [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jest opcja aby w Piątek ruszyć na TOR do Radomia. Wstępnie leciałbym ja oraz mój kumpel na Kawasaki który zaraził mnie pasją do moto. Opcja albo z rana albo popołudniukoszty: w godz. 9-13 = 60zł;w godz. 13-17 = 70zł ;cały dzionek = 90zł.Paliwo - w jedną strone 110km*2 ~220km My byśmy lecieli na pół dnia albo rano albo popołudniu, ktoś się piszę na wypad? Długość toru: 870 m.Szerokość toru: 12/8m link do mapki toru - http://www.tor.radom.pl/pliki/tor_radom_duzy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 pamiętajcie o crash padach. Obowiązek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Mam :) nie zamierzam sie wywracać przed sprzedaża :) Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 po prostu bez nie wpuszczają. Nikt nie jedzie się przewracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Tu nie chodzi o Ciebie tylko o obowiązek posiadania na torze ;) do Lublina, z tego co się orientuje,nie ma takiego obowiązku...na Radom jest.. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 po prostu bez nie wpuszczają. Nikt nie jedzie się przewracać.Może to i dobrze mobilizują ludzi do tego aby dbali o moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 też chciałem jechać na Radom ale nie mam crash-padów..i myślę nad Lublinem w Lipcu ;) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jak wygląda to organizacyjnie?? można wjezdzać kiedy się chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 tak, wtedy kiedy są sesje motocyklowe. PS: pogoda ma być zacna według TWNu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Jak wygląda to organizacyjnie?? można wjezdzać kiedy się chce? Wygląda to mniej więcej tak, że po przyjeździe na tor wypełniasz formulaż, że zapoznałeś się z regulaminem, jakim moto przyjechałeś itd. Następnie dostajesz opaskę na rękę coś jak w hotelach z opcją allinclusive :) Można wjeżdżać i wyjeżdżać kiedy się chce oczywiście w ramach sesji za którą się zapłaciło. Dobre ubranko trzeba wziąć i długie rękawice. Gość jadący przede mną CBR929 miał szlifa gdzie przejechał po asfalcie ok 2 m i rękawiczki skórzane przetarły się na wylot. Ciałko na szczęście nie ruszone. Asfalt na torze jest dużo bardziej chropowaty niż na drodze, przynajmniej takie jest moje subiektywne zdanie. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Fanja i rzeczowa odpowiedź :) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 ktoś chętny dzisiaj na winkle koło Radzymina? ;) tak koło 18-19.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi