Szybki 81 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Oj pozycja nr 3 to - Szybki 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dobra to jade zmienic fure na moto i o 19 jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzisiejsza rundka + Cargo Piotr i Paweł 19:00 1- Michslski2- Marcinrednose3- Szybki 814- Sygnet (już lata ale dojedzie)5 - Sebastiann (dojedzie na Cargo) Czekamy na następnych chętnych Yuby Może wpadniesz na Cargo, tam będzie mnóstwo judzi których można pokrytykować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dobra Marcin masz racje w takim razie ja przepraszam za wszystkie złe słowa które powiedziałem na innych yuby kivi limo Spoko, ja nie chowam urazy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Maciek sobota aktualna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Maciek sobota aktualna?? Aktualna :) oczywiscie jesli bedzie dobra pogoda. Umawiamy sie na 12.00? Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Mafi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Dzięki Panie i Panowie za jazde. Ale nas się nazbieralo. Cargo ma swój klimacik, tyle że trzeba być w odpowiednim towarzystwie. Alescie dziś zapier... Ciezka robota pocinac po 200 w kilkanascie moto po Warszawie. Przynajmniej mi 3 oko w dupie się pojawilo. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja również dziękuje było zajebiście , za paliwo oddam wam jak tylko będę miał :) Marcino, nakręć mi temat:) wiesz o co chodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Właśnie dotarłem do domu. Dziś się zeszło:-) Jeszcze szybki drink i kolejny dzień można na kartce kalendarza odchaczyć. Dzięki Wszystkim za rundę, w 10 maszyn po mieście, fajny klimat, fajny. Oj przepraszam 12 maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Też dziękuje ;) Fajna ekipa to i fajny klimat ;) Pozdrawiam i do następnego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki wielkie. Mam nadzieję że częściej będziemy latać w takim gronie. Szybki, net działa więc będę obserwować temat sobotnich winkli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Ja również dziękuje za wspólne latanko, pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Maciek jak z jutrem?? co jak gdzie kiedy :) Nikogo nie ma wszyscy euro ogladaja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Panowie ja w Mikołajkach na Moto z kumplem z Ciechanowa poleciałem. Mafi87 ja wracam dopiero w Niedziele więc jutro mnie z Wami nie będzie ale dzięki za zaproszenie. PS Na niedzielne Cargo powinienem polecieć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja też nie wiem jak będzie bo miałem dostać pieniądze ale chyba ich nie dostane i jest lipa;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi