soulreaver Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Panowie, z calym szacunkiem ale darujcie sobie te gadki rodem z przedszkola na temat tego kto jest lepszy. Danon mimo mlodego wieku ma wiedze I umiejetnosci. Podwazanie kompetencji kogos kogo sie na oczy nie widzialo jest szczeniackie I nie przystoi doroslemu facetowi. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze takie pojedynki zle sie koncza, wiec lepiej bedzie jak sobie odpuscicie. Może i ma wiedzę i umiejętności, ale za grosz taktu. Opowiada głupoty o płynach i uparcie broni swego stanowiska. Upomniany przez starszego (stażem na forum) kolegę chwali się ilością moto w karierze i ich ogarnięciem, wypominając mu jednocześnie że się nie przywitał (przypominam że do powitań na FM jest specjalny dział, nie ma obyczaju witania się w każdym temacie). Wystarczyłoby przyznać się do błędu i przeprosić za wprowadzenie w błąd czytających ten temat, każdemu może zdarzyć się pomyłka. Edytowane 22 Maja 2012 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 To na którym torze? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Panowie. Nie wnikając kto ma racje a kto nie, dajcie sobie info na pirva i umawiajcie się na tor w temacie go dotyczącym.Nie ma toru w Markach, Ząbkach i w Warszawie, zatem ten dział nie jest odpowiedni.Osobiście proponuje dać se na luz. Niech mądrzejszy ustąpi. Edytowane 22 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ja tam czekam na ruch Danona :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Ja tam czekam na ruch Danona :D Stary i głupi :) Macie Panowie ciśnienia większe niż zawodnicy Moto GP :) Edytowane 22 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Obstawiam ze Danon bedzie madrzejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Panowie, a co tu się za awantura rozpętała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 :D Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Panowie, a co tu się za awantura rozpętała :) Chłopaki się kłócą który ma większego :):) :) Jedno jest pewne Ty natraps najgłośniejsze bąki puszczasz (tłumik). Edytowane 22 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Chłopaki się kłócą który ma większego :):) :)no to w tej dziedzinie ja też mogę konkurować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jestem pewien ze ci co tak chceli zobaczyc na wlasne oczy wyscig, nie beda mogli doczekac sie i tego pojedynku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Życzę zdrowia Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 A ja przyjemnego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Rozeszło się po kościach widzę, więc wracam do tematu ustalenia jakiegoś fajnego wypadu w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Stary i głupi :) Macie Panowie ciśnienia większe niż zawodnicy Moto GP :) Ja nie mam żadnego ciśnienia, ale ciekawy jestem czy Danon potrafi coś więcej niż tylko pie***lić na forum ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi