Skocz do zawartości

Wawa Ząbki Zielonka Marki

artur-suz-wawa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.05.2012 o 11:44, Michalski napisał:

Panowie, z calym szacunkiem ale darujcie sobie te gadki rodem z przedszkola na temat tego kto jest lepszy. Danon mimo mlodego wieku ma wiedze I umiejetnosci. Podwazanie kompetencji kogos kogo sie na oczy nie widzialo jest szczeniackie I nie przystoi doroslemu facetowi. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze takie pojedynki zle sie koncza, wiec lepiej bedzie jak sobie odpuscicie.

Może i ma wiedzę i umiejętności, ale za grosz taktu. Opowiada głupoty o płynach i uparcie broni swego stanowiska. Upomniany przez starszego (stażem na forum) kolegę chwali się ilością moto w karierze i ich ogarnięciem, wypominając mu jednocześnie że się nie przywitał (przypominam że do powitań na FM jest specjalny dział, nie ma obyczaju witania się w każdym temacie). Wystarczyłoby przyznać się do błędu i przeprosić za wprowadzenie w błąd czytających ten temat, każdemu może zdarzyć się pomyłka.

Edytowane przez soulreaver

Panowie. Nie wnikając kto ma racje a kto nie, dajcie sobie info na pirva i umawiajcie się na tor w temacie go dotyczącym.

Nie ma toru w Markach, Ząbkach i w Warszawie, zatem ten dział nie jest odpowiedni.

Osobiście proponuje dać se na luz. Niech mądrzejszy ustąpi.

Edytowane przez marcinrednose

W dniu 22.05.2012 o 13:40, natraps napisał:

Panowie, a co tu się za awantura rozpętała :)

Chłopaki się kłócą który ma większego :):) :)

Jedno jest pewne Ty natraps najgłośniejsze bąki puszczasz (tłumik).

Edytowane przez marcinrednose

W dniu 22.05.2012 o 13:36, marcinrednose napisał:

Stary i głupi :)

Macie Panowie ciśnienia większe niż zawodnicy Moto GP :)

Ja nie mam żadnego ciśnienia, ale ciekawy jestem czy Danon potrafi coś więcej niż tylko pie***lić na forum ;)

Why... So... Serious