riccco Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam jak w temacie, poszukuje opinii na temat tego kombi Dainese Avro Div, jest to jeden z tańszych modeli Dainese. Jeśli ktoś mógłby mi cos powiedziec na jego temat byłbym wdzięczny poniżej podaje link. http://allegro.pl/kombinezon-dainese-avro-div-48-nowosc-2011-i1762747073.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Marna skóra na tym kombi. jakas taka gruba i twarda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zastanawiałem się nad tym kombinezonem. Owszem, jest to najtańszy model Dainese, jednak IMO tę taniość tu po prostu czuć. Macałem i miałem na sobie właśnie Avro i na pozór bardzo podobną wizualnie Laguna Seca - różnica między nimi jest wyraźna. Skóra w Avro jest wyczuwalnie bardziej twarda i szorstka, nie ma nic wspólnego z fenomenalną skórą D-Skin używaną w wyższych modelach Dainese (choćby właśnie w Laguna Seca). Podszewka 3D w Avro jest tylko na jakimś malutkim fragmencie kurtki, podczas gdy w Lagunie jest nią wyszyta cała kurtka i część spodni. Brakuje w Avro tych "smaczków" typowych dla Dainese - tytanowych protektorów (jest Alu), wytłoczeń na skórze itp. Detale, jednak decydujące o odbiorze całości. Avro z daleka jest zajebisty, stylowy jak każdy Dainese, ale z bliska już szału nie robi. Ja dołożyłem trochę i wziąłem Laguna Seca. Gdybym miał bardziej ograniczony budżet, wolałbym za te pieniądze jakiś wysoki model Berika/Arlena niż Avro. No chyba, że przywiązujesz wagę do metek :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccco Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 teraz to już niestety za póżno;( szyje tego kombiaka na zamówienie i tak własnie chciałem sie dopytać o niego. No nic dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semous Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam, szukam dla siebie kombinezonu w granicach do 3k zł i zastanawiam się nad Dainese AVRO DIV D1, bo mam okazje kupic go właśnie za 3k w moim rozmiarze, a trudno mi dobrać kombinezon bo jestem niski, czy ktoś posiada ten oto kombinezon i mógłby mi cokolwiek o nim powiedzieć i jak się sprawuje ? chciałbym znać wasze opinie na jego temat Oto kombinezon : http://www.lagunaseca.pl/product-pol-59808-Kombinezon-dwuczesciowy-Dainese-T-AVRO-DIV-D1.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Co prawda widziałam tyko damskie avro, ale stary model jest moim zdaniem wykonany z lepszej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi