zajc Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) ma oc do 212.06.03 i kwitek o zabranym dowodzie za łyse oponyAle co w końcu sprzedajesz?Bandita czy to co masz na zdjęciu? Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a moze bandit na tym zdjeciu schowany jest za gsxf'em i my mamy go znaleźć ? Wiecie taka zabawa interaktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Czasami zastanawiam się po co wchodzę na to forum jak widzę takie odpowiedzi. :rolleyes: Może po prostu kolega nie wie, że to nie jest bandit? Wystarczyło go o tym poinformować a nie robić sobie jaja. Po za tym kolega wyraźnie napisał, że do zainwestowania :icon_rolleyes: , cena chyba nawet adekwatna....Pozdrawiam! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1989 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Czasami zastanawiam się po co wchodzę na to forum jak widzę takie odpowiedzi. :rolleyes: Może po prostu kolega nie wie, że to nie jest bandit? Wystarczyło go o tym poinformować a nie robić sobie jaja. Po za tym kolega wyraźnie napisał, że do zainwestowania :icon_rolleyes: , cena chyba nawet adekwatna....Pozdrawiam! :flesje:witam przynajmniej jeden wyrozumiały tak dokładnie to mówją na to kantana czy jakoś tak Ale co w końcu sprzedajesz?Bandita czy to co masz na zdjęciu?to co jest na zdjęciu suzuki GN72B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Szaki ma identyczną kantane! :biggrin: Co to jest "kantana"?Bardziej zakatowana katana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ej ej, moja to jeżdżąca kantyna. Oryginalna. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1989 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 witam przynajmniej jeden wyrozumiały tak dokładnie to mówją na to kantana czy jakoś tak to co jest na zdjęciu suzuki GN72Btak to jest suzuki GN72B z89r. Co to jest "kantana"?tak przecież ja chcę sprzedać motocykl w cenie wski a wy tu problemy stwżacie ze to dobite a to takie a nie inne i cena adekfatna do stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Yuby,katana to taka kurtka :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) witam przynajmniej jeden wyrozumiały tak dokładnie to mówją na to kantana czy jakoś tak to co jest na zdjęciu suzuki GN72B Chciałem to uwiecznić :icon_mrgreen:Ale nadal nie powiedziałeś co w końcu chcesz sprzedać...Zapomniałem dodać abyś nauczył się języka polskiego. Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 tak to jest suzuki GN72B z89r. tak przecież ja chcę sprzedać motocykl w cenie wski a wy tu problemy stwżacie ze to dobite a to takie a nie inne i cena adekfatna do stanuMy rzadnych problemuf nie stważamy.Hcemy dowiedzić sie jakim cudem ta kantyna z 89 roku została okszyknięta banditem? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 My rzadnych problemuf nie stważamy.Hcemy dowiedzić sie jakim cudem ta kantyna z 89 roku została okszyknięta banditem? :icon_rolleyes:Jak to jakim? przecie wyraźnie pisze na boczku że to bandit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 My rzadnych problemuf nie stważamy.Hcemy dowiedzić sie jakim cudem ta kantyna z 89 roku została okszyknięta banditem? :icon_rolleyes:Bo może w papierach jest bandit,znaczy na kwitku po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kufa, panoffie. Przeca to bandycki sprzęt stąd nazwa. Odebrane kwity, heloł :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kufa, panoffie. Przeca to bandycki sprzęt stąd nazwa. Odebrane kwity, heloł :icon_rolleyes:Chciałem kupić-ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam że taki bandzior to nie dla mnie :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi