MrM Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam Szczerze mówiąc trudno mi określić zakres mojego problemu także w związku z tym trudno mi było szukać po różnego rodzaju wątkach. Tak więc mój problem narodził się dzisiaj rano, powinienem wspomnieć, że chodzi tu o moją Honde NS1. Tak więc, kupiłem ją w sobote, do wczorajszego wieczora chodziła bezbłędnie. Wczoraj wymieniłem płyny, oraz świece. Oleju do skrzyni biegów nie zostało dolanego dużo, ponieważ zwyczajnie mi się skończył i dopiero jutro go doleje. Teraz dochodzimy do punktu kulminacyjnego mojego problemu ;) tak więc rano gdy próbowałem ją odpalić (wspomne jeszcze, że poprzedni użytkownik urwał kopytko, więc musze jąbrać na popych) nie chciała odpalić, a raczej chciała a nie mogła, a jeszcze inaczej coś łapała ale nie dokońca. Gdy wkoncu odpaliła wszystko było fajnie do momentu kiedy schodziłem z obrotów, wtedy to poprostu w momencie gasła ... Co to może być ? Gaźnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jaką ustawiłeś przerwę na świecy przy jej wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 To napewno nie jest problem ze świecą, ponieważ na wszelki wypadek dzisiaj ją wymieniłem i po wymianie było to samo . ( Dzisiaj w sensie że ok 19 wczoraj ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CICHY11 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Spróbuj z tym gaźnikiem. Zdejmij i wyczyść go dokładnie, może dysze są przytkane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Wyczyść gaźnik. Głupie pytanie, ale ssanie włączasz ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Po przeczytaniu postu od raz pomyślałem o ssaniu tak jak toczeq :icon_mrgreen: www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tak, było włączone, to głupie ,ale dzisiaj problem się rozwiązał, szukałem najgorszych rozwiązań, a nie szukałem u podstaw - mam jakiś mały problem z kranikiem i nie podawał paliwa ;D Ale już z nią jest wszystko ok. Dzisiaj dostałem do niej papiery i mam do was panowie pytanie, ponieważ moja czarnulka nie była jeszcze rejestrowana w kraju, czy dużym problemem jest zarejestrowanie jej na 50 ccm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dużym problemem jest wytłumaczenie policji dlaczego Twoje 80ccm ma wbite 50. Przy okazji osoba która Ci podbiła dokumenty też za to beknie. Nie kombinuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 czy dużym problemem jest zarejestrowanie jej na 50 ccm ? jeśli ma większą pojemność to tak, ponieważ jest to przestępstwotemat mechaniczny zakończony, w ww. sprawie odsyłam do wyszukiwarki zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi