samolot Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ładnie rozpędza się do 80km/h a później w wielkich bólach do 90km/h na godzinę na płaskiej asfaltowej drodze. Katalogowo powinien jechać 100km/h co zważając na błąd prędkościomierza powinno dawać około 110km/h na "budziku"Czasem motocykl podczas redukcji z przygazówką strzela w tłumik.Mam też wrażenie ze w górnej partii obrotów tak pow 7,5 tys obr/min jakoś dziwnie się wkręca w obroty. Co jemu jest? Jak sprawić, żeby silnik odzyskał katalogowe osiągi? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 schudnąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Sprowadzona z Niemiec ? :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 "Dopalacz" spalin jeszcze masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Yamaha jest z polskiego salonu model 2005 na gaźniku. Ma "dopalacz spalin" i katalizator, dlatego silnik ten ma 10,3KM zamiast 11,5KM jakie posiada Yamaha XT 125 z tym samym silnikiem tylko z innym tłumikiem i bez "dopalacza spalin"Mimo wszystko uważam że 10KM powinno licznikowe 100km/h osiągać a nawet przekraczać bez problemu na płaskiej drodze. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ty ją kupiłeś jako nówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Kupiłem jako używkę ad pierwszego właściciela (mężczyzna 54l) w Polsce, z pewnym przebiegiem 9 tys km. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Moja zabawka ze starych lat uzywana do nauki choc troszku starsza jezdzi tak samo, nigdy nie szukalem osiagow w 125tce. Jak tak bardzo ci zalezy, to nieh ktos popatrzy w gaznik, moze cos nie tak z mieszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 chlopie 125 cm i oczekujesz nie wiadomo czego :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Kupiłem jako używkę ad pierwszego właściciela (mężczyzna 54l) w Polsce, z pewnym przebiegiem 9 tys km.Przełożenia oryginalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Przełożenia oryginalne. Wiem, że to tylko 10KM, nie szukam w 125ccm osiągów, ale owa moc powinna starczyć do rozpędzenia się do 100km/h w krótszym lub dłuższym czasie.Warto przejrzeć gaźnik i filtr powietrza. A może coś jeszcze poza tym? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Przełożenia oryginalne. Wiem, że to tylko 10KM, nie szukam w 125ccm osiągów, ale owa moc powinna starczyć do rozpędzenia się do 100km/h w krótszym lub dłuższym czasie.Warto przejrzeć gaźnik i filtr powietrza. A może coś jeszcze poza tym?a zrobiles juz serwis gaznika i ogladales filtr powietrza ze pytasz "a moze cos jeszcze poza tym?" Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja bym jeszcze z czystej ciekawości do zaworków zerknął i sprawdził co tam słychać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi