NeRio Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam serdecznie,Czy ktoś z Was zajmuje się Stuntem? Ile lat trzeba trenować, żeby nauczyć się podstawowych tricków i jak dużo kosztują (mniej więcej) przeróbki, których trzeba wykonać w motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ile lat trzeba trenować, żeby nauczyć się podstawowych tricków Czasami tydzień innym razem 2 lata - zależy od zdolności. jak dużo kosztują (mniej więcej) przeróbki, których trzeba wykonać w motocyklu? Do podstawowych tricków nie są potrzebne żadne przeróbki latasz tym co masz, jak zobaczysz że już ci fajnie wychodzi to wtedy można zacząć myśleć o przeróbkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeRio Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Oczywiście raczej nie planuję tego typu akcji (z powodów finansowych). Byłem po prostu ciekaw, jak to wygląda.Swoją drogą, ktoś widział imprezę Stunt Grand Prix w Bydgoszczy, która odbyła się tydzień temu? Naprawdę zrobiło to na mnie spore wrażenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpimek Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie wiem co masz na myśli pisząc podstawowe triki. Tak na serio to trenować można tak długo jak zdrowie i kasa pozwoli, a i tak ciągle będzie mało. Zawsze znajdzie się ktoś kto zrobi inny lepszy trik. Ostatnio stunt w Polsce poszedł mocno do przodu i chcąc pokazać coś nowego trzeba być niemal cyrkowcem.... To co zrobił ostatnio Baldini to całkowicie wychodzi poza moje możliwości. Zresztą zobacz sam: Natomiast co do przeróbek to zależy jaki masz moto. Podstawą na pewno jest klatka bo gleby nie unikniesz :icon_mrgreen: Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeRio Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Wiem, widziałem co zrobił Baldini. Naprawdę szacun! Ja jeszcze znalazłem takie fajne zdjęcia:http://bydgoszcz.gazeta.pl/fordon/56,112626,9963367,Polak_zostal_nieoficjalnym_mistrzem_swiata_w_Stunt.html?bo=1Impreza naprawdę była świetna. Na pewno w przyszłym roku też się na niej pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Prosze bardzo - moje fotki z tego i ubiegłego roku :biggrin: 2010 2011 Enjoy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeRio Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Super foty. Ktoś ma coś jeszcze? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi