tostek Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ja zaryzykowałem i wydałem 34zł ;)http://moto.allegro....2408108684.htmlna dniach powinno do mnie dotrzeć, więc niebawem opiszę wrażenia. Opisz opisz, jestem ciekawy jak to działa w praktyce. Cena fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Po przejechaniu ok 3500km stwierdzam, że niezły to bajer, użyteczny w codziennej jeździe (o torowej się nie wypowiadam, bo nie wiem :) ). Nie musiałam za mocno zaciskać kolan na baku i nie wpadałam na bak przy nierównościach. Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Opisz opisz, jestem ciekawy jak to działa w praktyce. Cena fajnaPojeździłem trochę po mieście i czuć różnicę, spodnie nie ślizgają się po baku, można mocniej przytrzymać się kolanami przy hamowaniu i odciążyć ręce.Jak za taką cenę to polecam :)Jakby ktoś chciał to za 30 z odbiorem osobistym w Warszawie mogę oddać, bo wziąłem 2 komplety. Edytowane 17 Lipca 2012 przez franklin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Zapomniałam tylko dodać, że przytarła mi się skóra od tego bajeru po wewnętrznej stronie kolan. Nie ma jednak tragedii, więc nie zamierzam zrywać tankgripów. :) Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Na koniec sezonu mam już dziury :) Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Poka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja zaryzykowałem i wydałem 34zł ;)http://moto.allegro....2408108684.htmlna dniach powinno do mnie dotrzeć, więc niebawem opiszę wrażenia. Co to było? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) NIe złość się, ja po prostu wydałem 600zł zanim ładnie nakleiłem. o ja pie*dole. Tez mam tankgripa. Zrobiony z gumy do wykładania szafek, kupionej w Ikeii za 12 złotych. Wycinasz nożyczkami, przyklejasz taśmą piankową i gotowe. Działa wzorowo. nie odkleja sie Dziur tez nie robi Fakturę ma bardzo podobną do dedykowanych stompgripów. Zestaw 4m2 gumy do wykładania szafek z Ikeii za 12zł + rolka taśmy piankowej 25m.b. (25zł) starczy na kilka motocykli, wyłożenie szafki i przyklejenie lustra.Zdjęcie efektów pracy mam w podpisie. Edytowane 18 Listopada 2012 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Poka :DMa... :Dhttp://img717.images.../dsc0178bsb.jpg o ja pie*dole. Tez mam tankgripa. Zrobiony z gumy do wykładania szafek, kupionej w Ikeii za 12 złotych. Wycinasz nożyczkami, przyklejasz taśmą piankową i gotowe. Działa wzorowo. nie odkleja sie Dziur tez nie robi Fakturę ma bardzo podobną do dedykowanych stompgripów. Zestaw 4m2 gumy do wykładania szafek z Ikeii za 12zł + rolka taśmy piankowej 25m.b. (25zł) starczy na kilka motocykli, wyłożenie szafki i przyklejenie lustra.Zdjęcie efektów pracy mam w podpisie.Nie irryyyytuuuuj się ... :D Zbyt mocno ściśnięte pośladki źle robią na hemoroidy :D To miłe, że podpowiedziałeś coś, co może warte jest sprawdzenia. :) Obejrzałam tą folię, o której mówisz, na którą co dzień patrzę w lodówce i może faktycznie da radę :) Się zobaczy. Edytowane 18 Listopada 2012 przez Agnich Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Do poprzedniego moto założyłem stompgripy, do obecnego kupiłem na próbę gripstery tech spec. http://www.techspec-usa.com/ Dają radę i mogę polecić.http://www.ebay.com/...bd7839b&vxp=mtrja mam cos takiego , dziur nadal niemamWydają się być ciekawe. W PL da się takie coś kupić? Na Słowacji jest... Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Kupiłem coś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=2767167513 wytnę sobie dowolny kształt i zobaczymy co z tego wyjdzie, najwyżej utopie jakieś 10 z ł :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 A jak przykleisz dziurkowaną matę? taśma piankowa nie uszkadza lakieru i nie rozpuszcza sie od paliwa, ale nie wiem czy będzie wystarczająco mocno trzymać jesli powierzchnia jest dziurkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To się nazywa dokładnie guma do szafek?To ja vatzeque. Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Odtłuszczę zbiornik i zobaczymy może sama będzie się trzymała bo to jest coś ala podkładka pod telefon, jeśli nie to wtedy zacznę myśleć nad jakimś klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Odtłuszczę zbiornik i zobaczymy może sama będzie się trzymała bo to jest coś ala podkładka pod telefon, jeśli nie to wtedy zacznę myśleć nad jakimś klejemZnam dobrze taką matę z plastikowych mat do bagażnika firmy Rezaw-Plast. Nie będzie się samoczynnie trzymać, nie jest to Gecko, na pewno będziesz musiał to kleić, ale ta piankowa taśma klejąca powinna być OK. Nie maluj tylko tego jakimś sprayem; ja u siebie kiedyś, nie pamiętam po co, pomalowałem. Potem się odbijały kropeczki na wszystkim co wkładałem do bagażnika. Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi