Demon_DybeK Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 w następnym tygodniu chciałbym kupić swój 1 motor i nie wiem na co zwracać uwagę?z okolicy znalazłem fajnego fazerka:http://allegro.pl/show_item.php?item=1728571325co o nim myślicie? Cytuj Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 na kilkanaście poprzednich identycznych pytań..? albo poczytać o pierwszym motocyklu?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Skupiając sie na podanym ogłoszeniu to: za kwote 13.000zł wydaje mi sie że mozna znależć bezwypadkowego fazera- ten taki nie jest. Odradzam ten egzemplarz bo: lakierowane obie felgi, ślady szlifu na obu stronach - ta przytarta rama z prawej stronu jest juz nie do zamaskowania w żaden sposób. Pomijam wgniota na zbiorniku paliwa z lewej strony i brak cieżarków na kierownicy oraz wyciagniety łańcuch. Jesli to ma byc twój pierwszy motocykl postaraj sie bardziej. Nie ograniczaj sie w szukaniu motocykla w swoim regionie bo możesz szukac kilka lat. Jesli jestes zdecydowany na fazera to podawaj linki z ogłoszeniami przynajmniej dowiesz sie od bardziej doświadczonych na co zwracac uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 bezczelność sprzedawców nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonTrasT Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Idź do kiosku i kup "Motocykl Wydanie Specjalne Szkoła Jazdy" Nr 1/2011 cena 9,90. Fajny artykuł, o tym, na co zwrócić uwagę przy kupnie używanego motocykla, a w nim "poradnik sapera, czyli jak unikać miny". Fajny tekst, fajne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 na to, żeby to nie był fazer :icon_razz: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a są jakieś motocykle z południa Francji i nie były walone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 juz nie bede sie madrzyl ze fazer na 1 moto moze byc za mocne ale Twoje zycie i zdrowie, poszukaj dobrze na roznych forach np na forum VFR tam znajdziesz koelsia co sprowadza pewne sprzety wiele znajomych z forum brało od niego i sa zadowoloeni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) http://allegro.pl/honda-cbf-600-s-salon-polska-1-wlascicielka-2007-i1725307073.html(Ogłoszenie z forum VFR-y)To jest propozycja na pierwszy motocykl dla laika, kto sie do czegoś przyczepi? Po co kupowac połamańce z Francji czy Włoch. Edytowane 24 Lipca 2011 przez jareckiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 moto ładne dla mnie i od motocyklisty co wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ogólnie handlarze też są motocyklistami. Jest rada na kupienie dobrego:szukać drogiego-większa szansa na dobry zakup.Ja tak robię i nieźle to wychodzi póki co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 ja trafiłem na tani, ale moto nie było nawet na alledrogo wsyawione,tlko poczta pnatoflowa sie dowiedzialem, ale to wyjatek, potwierdzam droga zazwyczaj sprzetw dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_DybeK Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) na to, żeby to nie był fazer :icon_razz: czemu? juz nie bede sie madrzyl ze fazer na 1 moto moze byc za mocne ale Twoje zycie i zdrowie, poszukaj dobrze na roznych forach np na forum VFR tam znajdziesz koelsia co sprowadza pewne sprzety wiele znajomych z forum brało od niego i sa zadowoloeni, coś takiego tam znalazłem:http://allegro.pl/yamaha-fz6-fazer-okazja-i1725865760.html#gallery Ogólnie handlarze też są motocyklistami. Jest rada na kupienie dobrego:szukać drogiego-większa szansa na dobry zakup.Ja tak robię i nieźle to wychodzi póki co:) no tak ale jak bym miał kasę to bym kupił nawet nowego :P ale mam tylko 13tys. pytanie:czy np motor z 40tys km przejechanymi to długo jeszcze pożyje? czy przebieg nie jest aż tak ważny?kiedyś czytałem o hondzie hornet która miała ponad 100tys przejechane i face się chwalił że praktycznie nic u niej nie wymieniał ale czy to nie fenomen? Edytowane 24 Lipca 2011 przez Demon_DybeK Cytuj Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a może tak byłbyś łaskaw skorzystać z wyszukiwarki i przeczytać sobie przynajmniej z 10 poprzednich tematów o tym samym..?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_DybeK Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a może tak byłbyś łaskaw skorzystać z wyszukiwarki i przeczytać sobie przynajmniej z 10 poprzednich tematów o tym samym..?jsznie bądź aż tak okrutny moglibyście zrobić na tym forum 1 topic a w nim linki do innych topiców gdzie są rożne pytania co się powtarzają wtedy dajesz takiemu jak ja link i mam wszystko :P Cytuj Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi