MOC Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ten niebieski ma cyfre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 U mnie też chyba cyfra jest, ale naklejka inna. Niewyraźna dość, zaś będę w garażu to się przyjrzę. https://picasaweb.google.com/JoseJallapeno/KOMAR3?authkey=Gv1sRgCJnPi8T4tqadpAE#5627822732096021810 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Bo szło to tak : Komar - sztywny tył,silnik na pedałaKomar 2 - amortyzowany tył , silnik na pedałaKomar 3 - amortyzowany tył , silnik na kopke. Jako ,że nie zakładano kolejnych unowocześnień to na początku był sam Komar bez 1 Komar w tym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef100 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Super :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Lampa i odblask już na miejscu. Z odblaskiem było sporo rzeźbienia :) Całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Rewelacja :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Piekna robota i piekny moped :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef100 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Piękna maszynka. :clap: Ale gdzie tłumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Będzie bliźniak mojego. http://forum.oldtimery.com/download/file.php?id=3658&mode=view Tłucze się po moim cabanie jeszcze taka myśl. Aby zrobić jednego sztywniaczka w takich kolorach jak ten.http://www.sklep.formacjaraster.pl/dane/full/7016cbfeib941i41eeibe4bi4891460c0926komar.jpg Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez j@wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jak wyglada temat awaryjnosci takiego sprzetu po renowacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Z mojego punktu (doświadczenia z moim Komarem) problem nie wygląda,bo go niema. Komar dzielnie jeździ,i nie zamierza przestać. Podejrzewam że gwóźdź programu leży po stronie remontu. Jak jest zrobiony solidnie (nowe technologie-silikony,materiały na uszczelki,simmeringi,łożyska inne niż kiedyś+solidność) remont to on naprawdę jest bez awaryjny. Aczkolwiek nie jest sprzętem bezobsługowym! I to jest najważniejsze! Edytowane 9 Grudnia 2011 przez j@wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Miałem kiedyś takiego żółtego, z biegami w lewej rączce. Łezka w oku się kręci. Renowacja, pierwsza liga. :notworthy: Klasyczna linia i dziś może się podobać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Witajcie. A propos Komarów. Sam mam jednego, ale pytanie odnośnie regulacji gaźnika. Czy obroty mogę wyregulować w gaźniku dosłownie według własnych preferencji, czy jest jakieś ustawienie, którego powinien trzymać się każdy użytkownik tego Rometa? Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Burbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi