Aster Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ze "Światem Lodów" jest mały problem, bo się okazało jak przyszło co do czego że jest jednak zarezerwowane wstępnie na ten dzień na jakieśtam przyjęcie. Do jutra się osoba rezerwująca określić. Dyrektorów szkół nie znam więc kicha :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Do rezerwacji toru dołączona jest gratis salka wykładowa na Rakietowej. Niestety tylko w godzinach, w których jest wynajęty tor. Trzeba by też wcześniej dać znać, że jednak chcielibyśmy z niej skorzystać. Może może ktoś w pracy jakąś salkę użyczyć? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ale w sobote wieczorem nam tej salki nie dadza, wiec to i tak bez roznicy. spokojnie znajdzie sie cosdo piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tomek ile będzie trwac sobotnia częśc teoretyczna? Bo dzwoniłem na tor Mała Monza w Siechnicach(10 min od Wrocka) i za wynajęcie sali konferencyjnej liczą sobie 100zł netto/godzinę. Może warto by tę opcję przemyślec. Na 16 osób za np 2h wyjdzie po 12,50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Dawid, ale mysle ze nie ma sensu jezdzic gdzies poza Wroclaw jak spokojnie znajdzie sie cos w centrum, zreszta niech wypowiedza sie tez inni. zadzwonie do tawerny o ile jest otwarta na wakacje tam jest duzo miejsca i spokoj. Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 OK. Jeśli znajdzie się coś innego to spoko. Tak tylko zapodałem temat ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 dzwonilem do tawerny, koles powiedzial ze nie ma co rezerwowac bo jest maly ruch i miejsce napewno bedzie w sobote o 20. Wiec mysle ze dobra lokalizacja, tylko ze nie maja tam zadnej tablicy. ale to najwyzej kupi sie jakies kartki i tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 To proszę wynieść z pracy kilkanaście kartek A4 i damy radę.Ze dwie godziny samego materiału motocyklowego będzie, bez gadania o głupotach. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chodzi o Tawernę na Wybrzeżu Wyspiańskiego czy Tawernę na Św. Mikołaja? Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wybrzeze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomco11 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 witam. mam pytanie: na jakiej ulicy jest ten tor ??;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 witam. mam pytanie: na jakiej ulicy jest ten tor ??;p Tor Rakietowa jest przy rakietowej :PGoogle mapa A tu prezentacja toru u właściciela. Czyli jutro w Tawernie o 20? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) tak wstepnie o 20, bede jeszcze wysylal sms do ludzi zabac kase ze soba , musze zebrac reszte skladki;) Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 No to było zajebiście. Tomek jeszcze raz dzięki. Marcin również podziękowania :] Oby do następnego. Czekamy na foty i filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlin Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Hej.Dzięki dla wszystkich za wspólną imprezę! A w szczególności dla Tomka oraz Marcina :)Fotek dzięki mojej dziewczynie mam od cholery, muszę je teraz ogarnąć i wrzucić gdzieś do oglądania. Cierpliwości :) Pozdr,Marek OK, oto fotki:https://picasaweb.google.com/lindner.marek/Kulikowisko2011WrocAw?authuser=0&authkey=Gv1sRgCI_8xcbZrvGLvQE&feat=directlink Sporo ich bo wywaliłem tylko te zepsute. Innej selekcji nie robiłem bo chyba każdy ma ochotę pooglądać siebie w trakcie manewrów :)Enjoy :) Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez marlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi