Prunus Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Lista uczestników jest już zamknięta? :icon_question: Czy ewentualnie można się pod Was podłączyć? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 imie i nazwisko wraz z telefonem na priv wysylaj eh tak jak myslem... juz 5 osob zrezygnowalo wiec czuje ze h... z tego wyjdzie:/ 4 osoby potwierdzily wplate ale do 15 jeszcze nam daleko... bede informowal na biezaco mamy 10 osob, jedziemy jedziemy czekamy na kolejnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Siema Marcin, no i jak z tymi ludźmi? Uzbieramy grupę? I ile dokładnie kaski to wyjdzie? Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez Bob-ER5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 12 osob jest, jeszcze 3 i moge zbierac kase i wplacac zaliczke wyjdize 300zl za caly tor 240 za polowe, ale polowy nie ma co brac bo wtedy albo ronda zostaja albo proste:/ jeszcze 2 osoby dawac dawac.... oki jest te 13 osob wiec albo czekamy na kolejne 2 albo rezerwujemy i liczymy na to ze ktos sie znajdzie a jesli nie to za caly tor wyjdzie 340zl ?? co myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Myślę, że trzeba zbierać kasę, żeby ktoś w ostatniej chwili sie nie rozmyślił. Co do samego toru to warto brać cały, bo co nam po prostych. Byłem tam ostatnio autem i tor nie jest idealny dla motocyklistów. Są fajne miejsca z dobrym asfaltem, ale też znajdziemy zabrudzone kawałki, rondo z kostki brukowej czy betonowe płyty. Ogólnie wszystko to co możemy spotkać na naszych drogach... ale myślę, że pod okiem Tomka dopracujemy umiejetności na każdej nawierzchni :] Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Bob-ER5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 no inni twierdza tak sam wiec wieczore rozesle dane do osob w sprawie wplaty lub osobistego przekazania kasy we Wroclawiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Pogodę też rezerwujemy na ten termin :icon_question: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 pieknie, 5 minut po sms i juz 4 osoby wplacily, nie ma jak to dobra organizacja :) czekam na reszte i jade podpisywac umowe na tor. info od Tomka: polowa toru czyli teren ponizej czerwonej kreski nam wystarczy. http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-YEUQ4XVN.jpg czyli koszt szkolenia przy takiej konfiguracji wyjdzie 240zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Sa jeszcze wolne miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 tak jedno wyslij dane wraz z numerem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To dolne pół toru wydaje mi się małe na 12 motocykli. Te jasnoszare odcinki to płyty betonowe - nierówne w miejscu łączenia. Niebieskawe kółko w środku to małe rondko z kostki brukowej. No i najfajniejsze "rondo" (to na samej górze) jest nad kreską. @Tomek: Widziałeś ten obiekt? Trochę się boję, że jest mniejszy, niż z kosmosu się wydaje. Ale może to tylko takie wrażenie. Rozumiem że wszystkie manewry będą przy małych prędkościach, bo na trochę większe to tam na pewno nie ma miejsca. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 to ladnie, na poczatku nikt nie chcial brac udzialu a teraz nagle zrobilo sie 16 osob:) mam nadzieje ze ta jedna wiecej nie zrobi roznicy. DZisiaj doszla wplata od _RA_arturrorybaasterprunusdziewczyna Aster'abob-er5 czekam dalej mam nadzieje ze jutro wiekszosc bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Damy radę. Beton lotniska mam na co dzień - da się jeździć, na kostce też.Ćwiczenia będą oczywiście dostosowane do nawierzchni. Tomek :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Powiedzial ze przyjedzie w sobote, wieczorem zrobimy teorie w jakiejs spokojnej knajpce a w niedziele od rana LATAMY. OK, więc zostaje kwestia czy mamy na oku jakąś spokojną knajpkę, w której można będzie siąść w 16 osób? Bo to będzie sobota wieczór i może być problem. Napewno w centrum będzie ciężko coś znaleźć.Moja dziewczyna się zaoferowała, że może obadać knajpkę w Astrze na Horbaczewskiego, bo tam dzisiaj idzie. Sala jest spora więc się pomieścimy, nie jest to raczej imprezownia więc powinno nie być za głośno. Kwestia czy nie będą mieli na ten dzień jakiejś imprezy firmowej, chrzcin czy czegoś tam, no i czy większości te rejony pasują. W mojej okolicy z dużą salą jest jeszcze Creator, ale w sobotę wieczór cicho i spokojnie tam nie będzie. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 no troche daleko ;p chyba ze nie pijemy piwa i podjedziemy na moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi