hojnorek Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Tomek, na jednym z forów gdzie agituję padło pytanie - do kiedy czekamy na zebranie grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Czołem. Podaję konkrety:- Mamy umówiony plac w piątek 13 lipca, od godziny 13-ej do 19-ej. Dłużej się nie da - szkoda...- Zaczynamy od sprawdzenia stanu motocykli, na których przyjedziecie, oraz ewentualnych regulacji klamek, linek, hamulca, etc... Program obejmie: dosiad i postawa na motocyklu,przeciwskręt; fakty i mity,pokonywanie zakrętów,odciążenie rąk, zwłaszcza podczas hamowania,izolację masy tułowia od kierownicy,martwy ciąg,manewry na zablokowanej kierownicy,to, co Was nurtuje.Koszty: 200 zł/osoba.Quorum: 10 osób.Kontakt ze mną: [email protected] tel. 692 026 505 Osoby zainteresowane proszone są o wpisywanie się poniżej na forum.Dobrej pogody życzę. Tomek :) PS Macie kogoś, kto robi dobre zdjecia? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 mateq34Artur Tomku,płatne gotówką na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Tak, na miejscu gotówką.Kto potrzebuje fakturę, to proszę przygotować dane firmy. piszemy na miejscu. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 mateq34Artur 3. hojnorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Macie kogoś, kto robi dobre zdjecia? Jakby się nikt nie znalazł, to ja pewnie po uzgodnieniu z rodziną mógłbym wpaść i charytatywnie zdjęcia porobić - kiedyś byłem w tym całkiem dobry... Tylko na pewno nie od 13:00. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja jadę na motopopoludnie w poniedziałek - byłem raczej nastawiony na Kisielin... Ale zdjęcia chętnie porobię, jeśli Ra nie ma na to ciśnienia ;) - ewentualnie moglibyśmy porobić razem. Kończę pracę o 14, więc koło 15.30 mógłbym być na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Co do wielkości grupy, to nawet w piątek można się dołączyć.Tak jak wyżej napisał kolega absolwent szkolenia zeszłorocznego, program będzie dedykowany jeździe miejskiej.Na pewno obalimy kilka mitów i sprawdzimy pewne rzeczy w bezpiecznych warunkach.Tomek PS Będę miał dwie GS500 na pace, które mogę udostępnić osobom nieposiadającym aktualnie maszyny, po kosztach paliwa. Edytowane 11 Lipca 2012 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 3. hojnorek4. Krzysiek Gielsa na FB zadeklarowały się jeszcze dwie osoby: Bogna i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Wojtczak Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 5. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 6. Bogna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Latamy :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 reasumując - start 13:oo rakietowa - tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Damrath Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 7. Diana8. Komar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Tak. O 13-ej wjeżdżamy na obiekt i zaczynamy.Proszę przygotować klucze do regulacji hamulca tylnego, linki gazu i dźwigni biegów.Ja wezmę klucze za sobą, ale jak będzie więcej narzędzi to mniej czasu stracimy na regulacje.Kompresor też wezmę i końcówkę do kół.Strój obowiązuje kompletny, bez względu na pogodę.Wodę wezmę, grilla na wieczór też, ino kiełbasę każdy przynosi swoją :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi