t_imon Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 jak znajde chwile czasu to po pracy wpadne sie przywitac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgielsa Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) dzięki wszystkim za dobrą zabawę i praktykę, a Tomkowi za porady - trening czyni miszcza;) a pogoda pozwoliła nawet jazdę w poślizgu poćwiczyć. No i udało się bez szlifowania crashy ;) kilka photo (moje i Hojnorka)https://picasaweb.google.com/116845181885040025059/20120713RakietowaDoskonalenie Edytowane 13 Lipca 2012 przez kgielsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Bardzo dziękuję wszystkim za uczestnictwo w szkoleniu i dyscyplinę, dzięki czemu było wesoło ale i bezpiecznie.O ew. terminach kolejnych szkoleń na Rakietowej napiszę w osobnym temacie.Do zobaczenia. Najspokojniejszy Instruktor We Wsi :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 jakich ewentualnych?? obiecałeś nam Gostyń w sierpniu! :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Stary Kisielin :cool: Dzięki za udane szkolenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patka Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Również dzięki wszystkim-Panu Instruktorowi oraz fajnej ekipie :) Jak dla mnie było super więc jak najbardziej piszę się na kolejną edycję :) Pozdrowienia dla wszystkich-i do miłego ;) Moto-Patka Edytowane 17 Lipca 2012 przez patka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Prędzej Kisielin. Gostyń jest niedostępny, zaś oba tory dzieli wielka różnica poziomów.Wolę Kisielin. Jak tylko będę znał swój kalendarz szkoleń, to się pojawię na tym forum z konkretną propozycją.Tomek :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgielsa Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 słyszałem że były jednak robione zdjęcia - poza naszymi, komórkowymi ;) jest szansa by dostać linka do nich? Może będzie widać, jak szoruję kolanem po asfalcie... bez pomocy photoshopa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Były robione, tylko nie mogę się dostać do komputera, żeby je przebrać - może dzisiaj się uda. Za dużo bym sobie na Twoim miejscu po nich nie obiecywał, zarówno pod względem jakości, jak i zawartości. Nie pamiętam, żeby tam ktoś kolanem szorował :P Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) słyszałem że były jednak robione zdjęcia - poza naszymi, komórkowymi ;) jest szansa by dostać linka do nich? Może będzie widać, jak szoruję kolanem po asfalcie... bez pomocy photoshopa ;) A te komórkowe też udostępnicie? :wink: edit:Dooobra, są stronę wczesniej ;] Edytowane 20 Lipca 2012 przez mateq34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Gdyby szkolenie było organizowane ponowanie, dajcie znać.Jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi